Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.446
I bitno je da si ti razumeo šta sam ja htela da kažemPa iz toga koliko znaš da opišeš šta je testirano je jasno da ti to nisi radila, nego neko drugi![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bitno je da si ti razumeo šta sam ja htela da kažemPa iz toga koliko znaš da opišeš šta je testirano je jasno da ti to nisi radila, nego neko drugi![]()

Pa što tog nekog nisi naterala da ti očisti komp, ako se razume bolje od tebe?ali ja sam čistila komp![]()
I ručak da napraviPa što tog nekog nisi naterala da ti očisti komp, ako se razume bolje od tebe?![]()
Ja sam razumeo samo da ti nemaš pojma šta je taj neko radio i kakve je zaključke doneo na osnovu tog testaI bitno je da si ti razumeo šta sam ja htela da kažem![]()

i znam da očistim kompEno Žiži nam kaže da smo previše glasni, ne može da spava od nasi znam da očistim komp

Daj ponovo, ja sam tražila po kompu kako se zove to nešto za maltretiranje kompaGenijalci este videli sta?
Videli smo da nam kažeš: Tišina!Genijalci este videli sta?
Pa mora da se optereti komp, da se vidi da li radi stabilno, ovako taj furmark test ništa ne vredi jer je prekinut prerano.Nisam dala, jer je rekao da hoće da optereti komp, i ja sam vikala da je bolestan (ne on nego komp) i da nije uredu se igrati sad s tim , i onda nisam više dala da se čačka po kompu![]()

Kako komp kojem je loše, sme da se preoptereti?Pa mora da se optereti komp, da se vidi da li radi stabilno, ovako taj furmark test ništa ne vredi jer je prekinut prerano.![]()

Iskreno da ti kažem, ne sećam se kad sam zadnji put pustio furmark test, sećam se da se on pusti i treba da radi dok god temperature rastu i ne stabilizuju se, ali minimum dvadesetak minuta. Može da se desi i da test pukne i da se komp resetuje, a i da temperature odu previše visoko, iako test ne puca.Kako komp kojem je loše, sme da se preoptereti?
I zar nije dovoljno to do 2000 nečega da dogura?
Tačno bih bila na NS uživo, da se nešto iskomplikovaloIskreno da ti kažem, ne sećam se kad sam zadnji put pustio furmark test, sećam se da se on pusti i treba da radi dok god temperature rastu i ne stabilizuju se, ali minimum dvadesetak minuta. Može da se desi i da test pukne i da se komp resetuje, a i da temperature odu previše visoko, iako test ne puca.

23:55 dovrsio yo yo cokoladuTaman htedoh napisati, treba nešto gricnuti, i evo stigao @Senna i sad ne smem![]()
A dijeta?23:55 dovrsio yo yo cokoladu

I sad to kažeš23:55 dovrsio yo yo cokoladu

Od ponoci do jutraA dijeta?![]()
Reci mu, reci muA dijeta?![]()
Igrao sam igricu, pa sam bio zauzetI sad to kažeš![]()

I kako misliš "dovršio čokoladu"? Ti je jedeš iz 2x?Igrao sam igricu, pa sam bio zauzet![]()

Pola cokolade, pa vecera i onda pred kraj dana ostatakI kako misliš "dovršio čokoladu"? Ti je jedeš iz 2x?![]()

Pa nisi ti postavila onaj video na YT. Ono je javno objavljeno, neka tuži onog ko je postavio, ako joj smeta. Tripuješ bez razloga.Molim vas da ne objavljujete detalje,mogao bi neka da me tuzi za ovo.Inace se namechila na mene.lLjubomorna sto nisam iz malog sela kao ona ,pa komplekse leci u BG ,na YT .
Senna konta sta bi bilo kad bi bilo.A?