Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.446
@Жижи ajd mi u PP pusti naziv za YT
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ok podela čokolade u toku dana. Al da nisi ponudio .....Pola cokolade, pa vecera i onda pred kraj dana ostatak![]()

Nije zaštito ništa, verovatno će mu biti drago da video ima što više pregleda, ne tripuj bezveze.Da ali ne bih ja smela ovamo da kacim.Mozda ga je dirigent zastitio.To bi bas licilo na njega jer je karijerista i radi svasta da se docepa slave.Ovo bi mu bilo ko kec na desetku.Egocentrik![]()
Sledeci put delimTo je ok podela čokolade u toku dana. Al da nisi ponudio .....![]()

On da je zaštitio video, onda bi pisalo da se video ne može gledati na drugom sajtu, samo na YT, a mogao je i da ga stavi da je privatni video, ako ne želi da ga ljudi vide. Nije uradio ništa od toga, video je postavljen kao javni da ga svako može videti i podeliti na drugim sajtovima, tako da dramiš bez razloga. A i toliko je mala rezolucija da vam se face ni ne vide, ne može niko ni da vas prepozna.mjok,sta ce ti.Bila zeza,pusti
Ne kontam nistaMolim vas da ne objavljujete detalje,mogao bi neka da me tuzi za ovo.Inace se namechila na mene.lLjubomorna sto nisam iz malog sela kao ona ,pa komplekse leci u BG ,na YT .
Senna konta sta bi bilo kad bi bilo.A?
Ma ja ću ti reći koji je video, zapamtio sam
a mogu i da trepćem![]()
Žiži drami bez razloga oko nekog videa gde njen hor peva.Ne kontam nista
Nemoj ovde, vidiš da ne želiMa ja ću ti reći koji je video, zapamtio sam![]()
Smiri se, po svemu sudeći samo sam ja video onaj klip i toliko je mala rezolucija da se ne možete ni prepoznati, nema razloga da se plašiš.Senna ne cituiraj brateslatki e jesam se zeznula ko niko.Pa necu da me nekiodavde vide ,kako ne kontate.
Nisam video Zizi, trazio sam nesto na tjubu. A i da sam video, ne bi islo dalje.Senna ne cituiraj brateslatki e jesam se zeznula ko niko.Pa necu da me nekiodavde vide ,kako ne kontate.
DecesbreVOZDRA narode, ne konta te o čemu pričam. Odlazim sa foruma jer sam obrisala 5 poruka ili više, hvala, drago mi je što sam vas upoznala![]()
srećan vam ponedjeljak!Arbajtujes Ili si samo budnaZdravosrećan vam ponedjeljak!
Budna samo ali cijeli dan rada ispred meneArbajtujes Ili si samo budna