- Poruka
- 82.017
stavi mu kesu od lidla na glavu i samo probusi oci pa tako setajte.. ja to cesto radim kad zelim da sam misteriozan kad idem na pijacu.Ne, zgodan je, nego lice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stavi mu kesu od lidla na glavu i samo probusi oci pa tako setajte.. ja to cesto radim kad zelim da sam misteriozan kad idem na pijacu.Ne, zgodan je, nego lice
Treba neko da im doda ✌✌✌✌.Nema hemije, što bi neki rekli.
Glumac koji je igrao Renea u stvarnosti je bio gej i stidljiv a glumac Gruber hetero.Ne mogu da nadjem onu scenu iz Alo Alo kad pale sveću pa Mimi izvadi najveću.
Ujeo ga krokodil?Ne, zgodan je, nego lice
Pa jel tako i za zenu kazes, sta joj fali jel je ujeo krokodil?Ujeo ga krokodil?
Moreeee, puno ti biras, znas???Pa jel tako i za zenu kazes, sta joj fali jel je ujeo krokodil?
Svasta sam od komentara cula ali to jos ne![]()
Jesi ti na godisnjem odmoru pa si ovde? Red je i bioBas slabo pisete otkad je ova vrucina![]()
Pokušavam bezuspešno da odem odavdeBas slabo pisete otkad je ova vrucina![]()
Super je lik taj glumac. Gledao sam neki njegov skorašnji intervju, pa kaže "bio sam sa mojom devojkom u Španiji...ja sam strejt razumete"... Za slučaj da ga ne poistovete zauvek sa likom po kome je poznata glumac Gruber hetero
Promeni, izlupaj neku sifru bez ikakve logike, deaktiviraj mail na koji si registrovao forum. I nema sanse da se logujes ni povracaj sifre.Pokušavam bezuspešno da odem odavde
Jbg, nemam RL u pravom smislu
Krstarica mu dođe kao najgora droga![]()
BasPokušavam bezuspešno da odem odavde
Jbg, nemam RL u pravom smislu
Krstarica mu dođe kao najgora droga![]()
Krstarica ne sme da trpi!Jesi ti na godisnjem odmoru pa si ovde? Red je i bio![]()
Voleo bih spontani odlazakPromeni, izlupaj neku sifru bez ikakve logike, deaktiviraj mail na koji si registrovao forum. I nema sanse da se logujes ni povracaj sifre.
Druga stvar sto mi necemo tako, nego ostavimo mogucnost za povratak.
Onda bolje da ne pricamo o odlasku kad to i ne zelimo
Tesko na taj nacinVoleo bih spontani odlazak
Znaš ono... Prosto zaboravim na ovo mesto
Ali Jbg
Tu jee problem što uvek možeš da odeš na opciju "zaboravio si lozinku? Klikni ovdePromeni, izlupaj neku sifru bez ikakve logike, deaktiviraj mail na koji si registrovao forum. I nema sanse da se logujes ni povracaj sifre.
Druga stvar sto mi necemo tako, nego ostavimo mogucnost za povratak.
Onda bolje da ne pricamo o odlasku kad to i ne zelimo
Jadna natrpela se od nasKrstarica ne sme da trpi!
Ne moze ako si deaktivirao i mail na koji ti salje sifruTu jee problem što uvek možeš da odeš na opciju "zaboravio si lozinku? Klikni ovde![]()
E jbgNe moze ako si deaktivirao i mail na koji ti salje sifru
Nije.Nije zamisljeno da se nudle samo preliju vrucom vodom, jel
Otvori novi mail, prebaci krstaricu na novi, deaktiviraj novi mail i gotovo.E jbg
Ne mogu da ugasim glavni mail
Šteta
Dobro