jeste...Na zalost, bila je nesrecna :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste...Na zalost, bila je nesrecna :/
Pa ko kaže da nam nije frka?Kako vama nije frka kada vam ljudi koje bas ne poznajete dolaze na gajbu?
Budi malo konkretnija, koji ljudi, šta, kako, kad?Mislim, kad sam bila sama, vazdan neki ljudi bili.
Ali sada sam sa decom i jel to neodgovorno?
HvalaBravo snow dreamer, super izgleda i bas pedantno...![]()
pa jese sećaš kako je bilo katsi ti bila kod mene prf putKako vama nije frka kada vam ljudi koje bas ne poznajete dolaze na gajbu?
frka tiPa ko kaže da nam nije frka?

Ti si drugopa jese sećaš kako je bilo katsi ti bila kod mene prf put

jel kao maly plišany zeko?Ti si drugo
Al su me zato Zoki i Gica i dal bio jos neko, otkinuli od zaebancije kod Gice na gajbi, sto sedim s nepoznati ljudijel kao maly plišany zeko?

a istina jedžo kako možeš aaaaasto sedim s nepoznati ljudi![]()
Brt, gde sam sve bila, Bog cuva budalea istina jedžo kako možeš aaaaa

Ne znam kako drugi ali ja ne dovodim nepoznate ljude bas odmah, moram bar koliko - toliko nekoga da upoznam iz milion razloga. Desilo mi se doduse jednom ali jeste mi bilo neobicno, i meni je frka da banem kod nekog tek tako mada desavalo se ali otkud znam ko ce da me sa'vata iza uglaKako vama nije frka kada vam ljudi koje bas ne poznajete dolaze na gajbu?
kao samo neka ide. Ne znam kako drugi ali ja ne dovodim nepoznate ljude bas odmah, moram bar koliko - toliko nekoga da upoznam iz milion razloga. Desilo mi se doduse jednom ali jeste mi bilo neobicno, i meni je frka da banem kod nekog tek tako mada desavalo se ali otkud znam ko ce da me sa'vata iza ugla
Mada dok sam bio klinac i studirao to je bio svakodnevni slucaj, valjda tad drugacije razmisljas ... i to je dostiglo vrhunac da sam jednom usao u svoju sobu, vidim 3 lika i neku ribu gledaju u mene bledo prekinuo sam ih u prici , kao ko je sad ovaj smarac i sta trazi ovde, i jos slusaju muziku na mom kompu i kuliraju mekao samo neka ide.
To je bio i poslednji put da sam dozvolio da mi neko tako pakuje neke XY ljude bez mog znanja.

Kako vama nije frka kada vam ljudi koje bas ne poznajete dolaze na gajbu?
Isto sam zamislila.Ali ja odmah zamisljam scenu, udjem tako u svoju sobu, ko ste vi hebote![]()

Deca dovode stalno, ja ne dovodim nikadDovodis ih ti ili deca?

Deca dovode stalno, ja ne dovodim nikad![]()

Hoce oniAko nisu njihov uzrast mozda su resili da te udaju![]()
pita stariji kad ce nadjes decka 
Ali prvi put kada sam iznajmila stan i nisam mnogo pratila, bilo ko zeleznicka stanica