Knjiški moljci XXIX - Ordinacija Dr. Moljac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali ja odmah zamisljam scenu, udjem tako u svoju sobu, ko ste vi hebote :rotf:
Bukvalno je tako bilo :lol: Tad smo ziveli nas cetvorica u velikoj kuci i svako ima svoje prostorije, ja sam malo bio opusteniji uvek se nesto dogadjalo kod mene, i vremenom su se opustili do te mere da svako ko dodje automatski ga spakuju kod mene u cekaonicu :p Na kraju sam rekao boli me uvo ko su, izvoli spakuj ih kod sebe. :p

Ali bio je to lep period, to je bio bas KG :heart:

Jednom se vracam smoren tako, izbedacio me neko, pada kisa, depresija, i cujem neku muziku veselje i razmisljam "blago ovim ljudima kako se zezaju" i ulazim u stan ladno zurka kod mene, klavijature, kokteli, milion ljudi, kao da sanjam :lol: docimer je valjda diplomirao i napravio neku luidnicu, to je bio recimo jedan od najjacih dogadjaja iz tog perioda :lol:

I na kraju ja prepio, povucem se u sobu bacim se na krevet na stomak i upada neka krupna devojka (samo vidim siluetu) u nekim kamuflaznim pantalonama i uzjasi me, a ja ispustam dusu :eek: ne mogu da disem, i samo cujem "Mrs napolje, ostavi bre decka na miru" :rotf:

Bukvalno je tako bilo :lol: Tad smo ziveli nas cetvorica u velikoj kuci i svako ima svoje prostorije, ja sam malo bio opusteniji uvek se nesto dogadjalo kod mene, i vremenom su se opustili do te mere da svako ko dodje automatski ga spakuju kod mene u cekaonicu :p Na kraju sam rekao boli me uvo ko su, izvoli spakuj ih kod sebe. :p

Jednom se vracam smoren tako, izbedacio me neko, pada kisa, depresija, i cujem neku muziku veselje i razmisljam "blago ovim ljudima kako se zezaju" i ulazim u stan ladno zurka kod mene, klavijature, kokteli, milion ljudi, kao da sanjam :lol: docimer je valjda diplomirao i napravio neku luidnicu, to je bio recimo jedan od najjacih dogadjaja iz tog perioda :lol:

I na kraju ja prepio, povucem se u sobu bacim se na krevet na stomak i upada neka krupna devojka (samo vidim siluetu) u nekim kamuflaznim pantalonama i uzjasi me, a ja ispustam dusu :eek: ne mogu da disem, i samo cujem "Mrs napolje, ostavi bre decka na miru" :rotf:
Bas ti je bilo zabavno :rotf:

Opa doktore, moglo i silovanje da padne :lol:

453538778_460144450272199_6707005079411299651_n.jpg

Mislim, kad sam bila sama, vazdan neki ljudi bili.
Ali sada sam sa decom i jel to neodgovorno?

Deca dovode stalno, ja ne dovodim nikad :)
Kod nas u nekim momentima ko prolazna Nama,
Samo vidim uleće 1,2,3.... mama samo da pijemo vodu, neku decu znam, neku upoznajem prvi put uživo
Ali da nekog koga ne poznajem pustim odmah u stan, nzm tu bih ipak trebalo kolko tolko da poznajem tu osobu

Uh...jel bar proslo to ludenje i sizenje roki?
Tek je počelo
Mislim ima ovde i pozitivnog i manje pozitivnog.
Pripreme za selo, pripreme za rođus, pripreme za more, uklapanje i preklapanje sa koleginicom, zakazivanje nekih sitnica, uklapanje i muža i mene za odlazak kod notara i još par sitnica
Ovaj mesec, pardon, sledeći mesec turbo pogon.
Izgubila sam pojam o danima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back