- Poruka
- 93.690
Hoce onipita stariji kad ce nadjes decka
![]()
Pazi se bolje, mozda spremaju miraz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoce onipita stariji kad ce nadjes decka
![]()

Ma pusteno s lancaMogla si da postavis stocic ispred WC-a kao baba sera![]()

Bukvalno je tako biloAli ja odmah zamisljam scenu, udjem tako u svoju sobu, ko ste vi hebote![]()
Tad smo ziveli nas cetvorica u velikoj kuci i svako ima svoje prostorije, ja sam malo bio opusteniji uvek se nesto dogadjalo kod mene, i vremenom su se opustili do te mere da svako ko dodje automatski ga spakuju kod mene u cekaonicu
Na kraju sam rekao boli me uvo ko su, izvoli spakuj ih kod sebe.
docimer je valjda diplomirao i napravio neku luidnicu, to je bio recimo jedan od najjacih dogadjaja iz tog perioda
ne mogu da disem, i samo cujem "Mrs napolje, ostavi bre decka na miru" 
Bas ti je bilo zabavnoBukvalno je tako biloTad smo ziveli nas cetvorica u velikoj kuci i svako ima svoje prostorije, ja sam malo bio opusteniji uvek se nesto dogadjalo kod mene, i vremenom su se opustili do te mere da svako ko dodje automatski ga spakuju kod mene u cekaonicu
Ali bio je to lep period, to je bio bas KG![]()
Jednom se vracam smoren tako, izbedacio me neko, pada kisa, depresija, i cujem neku muziku veselje i razmisljam "blago ovim ljudima kako se zezaju" i ulazim u stan ladno zurka kod mene, klavijature, kokteli, milion ljudi, kao da sanjamdocimer je valjda diplomirao i napravio neku luidnicu, to je bio recimo jedan od najjacih dogadjaja iz tog perioda
I na kraju ja prepio, povucem se u sobu bacim se na krevet na stomak i upada neka krupna devojka (samo vidim siluetu) u nekim kamuflaznim pantalonama i uzjasi me, a ja ispustam dusune mogu da disem, i samo cujem "Mrs napolje, ostavi bre decka na miru"
![]()

Bukvalno je tako biloTad smo ziveli nas cetvorica u velikoj kuci i svako ima svoje prostorije, ja sam malo bio opusteniji uvek se nesto dogadjalo kod mene, i vremenom su se opustili do te mere da svako ko dodje automatski ga spakuju kod mene u cekaonicu
Ali bio je to lep period, to je bio bas KG![]()
Jednom se vracam smoren tako, izbedacio me neko, pada kisa, depresija, i cujem neku muziku veselje i razmisljam "blago ovim ljudima kako se zezaju" i ulazim u stan ladno zurka kod mene, klavijature, kokteli, milion ljudi, kao da sanjamdocimer je valjda diplomirao i napravio neku luidnicu, to je bio recimo jedan od najjacih dogadjaja iz tog perioda
I na kraju ja prepio, povucem se u sobu bacim se na krevet na stomak i upada neka krupna devojka (samo vidim siluetu) u nekim kamuflaznim pantalonama i uzjasi me, a ja ispustam dusune mogu da disem, i samo cujem "Mrs napolje, ostavi bre decka na miru"
![]()

Bila je teska kao djavoOpa doktore, moglo i silovanje da padne![]()

Bila je teska kao djavo![]()

saću pustim onaj video he he he pstBrt, gde sam sve bila, Bog cuva budale![]()
Ne krijem ja svoju mracnu proslostsaću pustim onaj video he he he pst

Dobro su te spasiliBila je teska kao djavo![]()

Mislim, kad sam bila sama, vazdan neki ljudi bili.
Ali sada sam sa decom i jel to neodgovorno?
Kod nas u nekim momentima ko prolazna Nama,Deca dovode stalno, ja ne dovodim nikad![]()
O, moj Bože, koja španska serija.
Smorila sam se dok sam procitalaO, moj Bože, koja španska serija.

Uh...jel bar proslo to ludenje i sizenje roki?Meni danas ludenje i šizenje i sve ostalo
Kako si ZIzi?Dobar dan.

Hvala na pitanju, pamtim i bolje dane. Kako si ti, draga?Kako si ZIzi?![]()
Nije lose... Cekam da prodje letoHvala na pitanju, pamtim i bolje dane. Kako si ti, draga?

Volim leto, ali ne ovakvo.Nije lose... Cekam da prodje leto![]()
Tek je počeloUh...jel bar proslo to ludenje i sizenje roki?