- Poruka
- 101.804
Sa Vibera?Al mi opet i ovde iskaču poruke.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa Vibera?Al mi opet i ovde iskaču poruke.
DaSa Vibera?
Jeste!@Kćerka Direktora Cirkusa ,
nemoj tužića. Sve dobro.
I meni, kad krene sa vibera sa skajpa, na mobu na compu na satu svisnutiSa Vibera?
Ja sam retardirana pomislilila da ne Krsti iskaču poruke sa Vibera!I meni, kad krene sa vibera sa skajpa, na mobu na compu na satu svisnuti
Стигао са посла, ручао, дупе у фотељу и полако... Није лоше. За касније ћу видети!Pogledajte prilog 1603417
Пизфим јер ово не користим а мобилни оператер уваљује као "поклон".Онда сам троши "поклон".
Нервозна сам и гладна,прст за сад мрвицу боље и тако,обичан дан,ти?
Си ти у некој ћелији??Ma da, Agi, na fonu sam stalno. Danas dobila i trećeg pauka, Mikelanđelo i sad imam 4 kućna ljubimca. Sad je neko tamo uhvatio smrdibubu i pitaju hoću li i nju da usvojim.
Nemoj Zelenka da stavim prvi put na Krsti. Bojim se i ja buba i znam kako je.Страшно, страшно
Зар да будем први??Nemoj Zelenka da stavim prvi put na Krsti. Bojim se i ja buba i znam kako je.
Ma nisi morala, nisam se uplašila, mirna sam od kad sam testirala komarnike, Omer je nemač pojma, ne može proći ni list papira!Brišem sliku, ma nisu one strašne, ne grizu, samo ružno zuje, gori su komarci.
Brišem i poruku, uplašila sam Ćeru.
Grlim da prođe!dobro je sve, prošlo, gotovo. Kako to naša @* Amelie * elegantno radi, ne smem ni da kukam. I neću. Sve je dobro
Ma da, Agi, na fonu sam stalno. Danas dobila i trećeg pauka, Mikelanđelo i sad imam 4 kućna ljubimca. Sad je neko tamo uhvatio smrdibubu i pitaju hoću li i nju da usvojim.
Kakvo testiranje komarnika? Meni se s vanjske strane počičkale one malene mušice, veličine su kao komarci.Ma nisi morala, nisam se uplašila, mirna sam od kad sam testirala komarnike, Omer je nemač pojma, ne može proći ni list papira!
Nema šanse da budeš prvi. Zaboravi.Зар да будем први??
Čitala sam danas, plakala sam od smeha. E to sa bubama, pa ne volim ni ja.Meni kad je jelenak upao u sobu, oduzela sam se. Ne znam ni kako sam ga izbacila.Ma nisi morala, nisam se uplašila, mirna sam od kad sam testirala komarnike, Omer je nemač pojma, ne može proći ni list papira!
Moju Ceru kao i mene jezivo nervira taj zelenko!I koja je fora s tim zelenkom?