* Amelie *
Elita
- Poruka
- 16.839
I meni je bilo pomalo nejasno što točno znači "i ovdje iskače".Ja sam retardirana pomislilila da ne Krsti iskaču poruke sa Vibera!
Naravno da i meni iskaču notifikacije na tabletu i fonu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je bilo pomalo nejasno što točno znači "i ovdje iskače".Ja sam retardirana pomislilila da ne Krsti iskaču poruke sa Vibera!
Naravno da i meni iskaču notifikacije na tabletu i fonu
Bolje da ti ne pokažem sliku gdje Generični drži jelenka u rukama.Čitala sam danas, plakala sam od smeha. E to sa bubama, pa ne volim ni ja.Meni kad je jelenak upao u sobu, oduzela sam se. Ne znam ni kako sam ga izbacila.
I mene.Moju Ceru kao i mene jezivo nervira taj zelenko!
Sam jelenak nije toliko ružan i gadan, nego straśan!Bolje da ti ne pokažem sliku gdje Generični drži jelenka u rukama.
Kakva je ova druga s lijeve strane? Neka egzotična.
Godine su mi trebale da delimično naučim ljude da mi ne turaju tog zelenog gadaI mene.
I ja je prvi put vidim!Kakva je ova druga s lijeve strane? Neka egzotična.
Ja ako sam dva-tri od kada sam ovdje stavila. Ne znam jesam li i toliko, nemam običaj.Godine su mi trebale da delimično naučim ljude da mi ne turaju tog zelenog gada
Da se ne lažemo- nije zelenko loš, nego nas nerviraJa ako sam dva-tri od kada sam ovdje stavila. Ne znam jesam li i toliko, nemam običaj.
Ma ja volim zelenu, al ovaj ima neku iritantnu energiju koju samo moja Ćera i ja kroz posebne receptore registrujemo!Možda je problem u boji? Da je isti, ali žute boje (mislim na smajlić) možda vam ne bi bio tako odbojan?
Liči na smrdibubu!Možda je problem u boji? Da je isti, ali žute boje (mislim na smajlić) možda vam ne bi bio tako odbojan?
Ovaj ljutko je dobar, trebala bih ga češće stavljati.Ma ja volim zelenu, al ovaj ima neku iritantnu energiju koju samo moja Ćera i ja kroz posebne receptore registrujemo!
Baš.Liči na smrdibubu!
Tako je moja baba zvalaBaš.
Zato sam i naglasila da mislim na smajlić, kako ne bi ispalo da mislim na bubu.
Ovdje ju zovemo smrdljivi martin.
Ne znam u čemu je problem. AMožda je problem u boji? Da je isti, ali žute boje (mislim na smajlić) možda vam ne bi bio tako odbojan?
Evo, htela sam baš to da napišemMa ja volim zelenu, al ovaj ima neku iritantnu energiju koju samo moja Ćera i ja kroz posebne receptore registrujemo!
Kad te prebacim preko kolena, neće te ni Agi spasitiMa nisi morala, nisam se uplašila, mirna sam od kad sam testirala komarnike, Omer je nemač pojma, ne može proći ni list papira!
Jadne te bube, kako im mi, ljudi, zadajemo imena.Tako je moja baba zvala
I moja .Tako je moja baba zvala
Ah ah ah, ukazala mi se vizija!Kad te prebacim preko kolena, neće te ni Agi spasiti
Ko zna kako one nas na bubljem jeziku zovu!Jadne te bube, kako im mi, ljudi, zadajemo imena.
Zamisli da nas netko zove smrdljiva forumašica.
A ti to Ćeri, eeej, neće moći. Bijem.Kad te prebacim preko kolena, neće te ni Agi spasiti