mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima, višespratnica, neboder... ali se ne koriste, niko neće reći živim u neboderu nego u soliteru.Da, nema srpske reci za soliter, sto znaci usamljenik. Moj pokojni deda je to zvao kafezi...
Vidis, nisam se setioIma, višespratnica, neboder... ali se ne koriste, niko neće reći živim u neboderu nego u soliteru.

srećna vam srijeda!Nego mnogo smo počeli da se proseravamo sa tim stranim rečima uglavnom anglicizmima... i ja ih koristim, više i ne znam kako bi na srpskom rekao freelancer, ili skrolovati, browser, backstage, deadline...Vidis, nisam se setio![]()
Srećno i pazi se, toliko se nakotilo manijaka na drumovima. Tvrdim da je svaki treći vozač na ulici ili pod uticajem droga ili alkohola ili u najboljem slučaju gleda u telefon dok vozi. Pešaci isto nisu ništa bolji, pretrčavaju ulicu gde stignu...Kola naravno. Gde kamion kad ni kola ne umem.![]()
Pa ko je to nama pametan od jutros?Srećno i pazi se, toliko se nakotilo manijaka na drumovima. Tvrdim da je svaki treći vozač na ulici ili pod uticajem droga ili alkohola ili u najboljem slučaju gleda u telefon dok vozi. Pešaci isto nisu ništa bolji, pretrčavaju ulicu gde stignu...

baba gde ćeš za novaka?Pa ko je to nama pametan od jutros?![]()

u tri pich.ke materine a ti?baba gde ćeš za novaka?![]()

u tri pich.ke materine a ti?![]()

Iziveo sam se, nista mi ne pretstavlja zadovoljstvou tri pich.ke materine a ti?![]()

ni programiranje?Iziveo sam se, nista mi ne pretstavlja zadovoljstvo![]()
To da, ali ne mogu ko nekad.ni programiranje?
druženjem protiv stresa, bravo !Kakva papazanija od jutros.
Pobrkala datume oko dodele knjižica.
Najzanimljivije nisam jedina.
Još dve mame rekle da je danas,
I šta sad?
Deca zbog pretrpljenog stresa rešila da se druže.
Zivkaj roditelje.
I eno ih kod nas svo troje.
Ma ko da je bitno, pokupicete, nek se igrajuKakva papazanija od jutros.
I šta sad?
Zivkaj roditelje.

isto nisam bila jedina 

Nama cerka donese, razredna nista nije rekla...Kakva papazanija od jutros.
I šta sad?
Zivkaj roditelje.
Kad i onako ne koristimoGledam na nešnal džiografiku neku emisiju o ljudskom mozgu, kažu ljudski mozak sadrži 100 milijardi neurona, 100 hiljada kilometara krvnih sudova
i 100 triliona sinapsi... jbte šta će nam tolike sinapse nije mi jasno![]()

Rekla je, nego ti nisi u viber grupi i ne citasNama cerka donese, razredna nista nije rekla...

pa šta da kaže žena? realno...Nama cerka donese, razredna nista nije rekla...