The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.219
Dobro je, hvala za pitanje.Kako si @The_Night_Hawk ?
Samo malo vise obaveza nego obicno.
Kako ide na tvojoj strani duge?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je, hvala za pitanje.Kako si @The_Night_Hawk ?

Nekad je i dobro imati vise obaveza...Dobro je, hvala za pitanje.
Samo malo vise obaveza nego obicno.
Na mojoj strani cega..?Kako ide na tvojoj strani duge?
![]()
Ne bas sjajno, moram da priznam...:/Bice bolje.Nekad je i dobro imati vise obaveza...
Na mojoj strani cega..?Ne bas sjajno, moram da priznam...:/

Mnogo volim tu knjizicu.
Imala sam 14g, osmi razred osnovne, i dogovorila se sa drugaricama posle skole da idemo do gradski park. Silazim s busa i neka teta na trotoaru rasposlala knjiiiiiige za prodaju, da se izgubis od izbora. Dok sam cekala drugarice, sagnem se da vidim sta ima i dohvatim tu crvenu knjizicu. Otvorim, cituckam, i naletim na ono njegovo, parafraziram, ako si mi prijatelj, nista me ne pitas, ako sam ti prijatelj, ja i neupitan od tebe, sam ti kazem sto zelis da znas o meni.
Imala pare kod sebe taman za jedan sok sa drugaricama. Tako je bilo to, vreme socijalizma, dete radnicke klase, skromnost kao vrlina. I vagam u sebi, ta knjiga ili sokic. Zaljubila sam se u taj citat. Izabrala sam knjigu. I mnogo mi je draga ta knjizica.
Citam je cesto, uz kafu, kad zelim da sam sama, a ne bi da sam bas sama.
Pogledajte prilog 1298865
Pogledajte prilog 1298866
Meni se najviše sviđaju Anikina vremena, Razgovor sa Gojom i Prokleta avlija...ako bih morao da biramKako sam propustila ovaj deo sa vožnjomObožavala sam Andrića a iz Znakova sam vadila citate i pisala u svesku

Hvala tiBice bolje.
Ne cvetaju ni meni ruzze trenutno ali borim se.
Samo hrabro.
![]()
Nadam se i volela bih da bude tako kao sto kazes, ne samo meni vec i drugima 
Meni od romana najbolja Travnička hronika.Meni se najviše sviđaju Anikina vremena, Razgovor sa Gojom i Prokleta avlija...ako bih morao da biram![]()
To je jedna od retkih koje nisam čitalaMeni od romana najbolja Travnička hronika.
Prelijepo
Pozdrav i tebi.
Odličan roman, mada je po mom mišljenju Andrić bolji kao pisac priča.To je jedna od retkih koje nisam čitala
A mislim da imam sve
Gde si ti, zaboravila si nas!?
neOvo si lupio člana![]()