- Poruka
- 131.222
Reci joj da sam poručio da ide u rac!ponestaje nam piva eviška pije ko na takmičenju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci joj da sam poručio da ide u rac!ponestaje nam piva eviška pije ko na takmičenju
Jbg kad je rasla uz Rubin KŠponestaje nam piva eviška pije ko na takmičenju
batice moraćeš lično neću ja da dobijam po ušima nisam ja ćuran da mi vruć krompur uvališ eheReci joj da sam poručio da ide u rac!
Onda ću lično, kad joj pošaljem preporuku za film.batice moraćeš lično neću ja da dobijam po ušima nisam ja ćuran da mi vruć krompur uvališ ehe
A sad imaš ovakvo kučeIzgleda da sam sve ove ptice sa slike imao
Nimfe, tigrice i australijske zebe, ako sam prepoznao dobro![]()
I zašto ne?Jel neko pitao za nasu @Red

Ejeste postala sam imuna od isparavanjaJbg kad je rasla uz Rubin KŠ![]()
Dobro si čula, jesam.@Baudrillard čula sam da si me terao u rac
Dobro si čula, jesam.
E, došlo nam na red juče da gledamo Wait Until Dark koji ti je Moca onomad narezao i kopam ja po glavi otkud mi poznat lik sa šiškama i lenonkama...I setim se da si ga ti imao na avataru
E, došlo nam na red juče da gledamo Wait Until Dark koji ti je Moca onomad narezao i kopam ja po glavi otkud mi poznat lik sa šiškama i lenonkama...I setim se da si ga ti imao na avataru![]()
E, i nije mi verovao da je to Alan Arkin
To je jedna od najboljih uloga Alana ArkinaE, i nije mi verovao da je to Alan Arkin![]()
podsvest... milanče piše ovo dok iz susednog stana preko terase dopire miris prženih jaja sa slaninicomDo jaja je uradio
do kohonesa
A trilerčina do jaja
Oh, bekenegspodsvest... milanče piše ovo dok iz susednog stana preko terase dopire miris prženih jaja sa slaninicom

Ček da proverimpodsvest... milanče piše ovo dok iz susednog stana preko terase dopire miris prženih jaja sa slaninicom
Normalno. Svratio je do Mire i Ace a komšinica Maca prži jaja sa slaninicompodsvest... milanče piše ovo dok iz susednog stana preko terase dopire miris prženih jaja sa slaninicom