Knjiški moljci XVIII - Kafana kod Mire i Ace

• Začetnik teme Začetnik teme Elle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
7DC61F8A0E033D8C350555E93D4F303A507070DA

Ovu poruku sad vidim.
Mnogo volim Andricevu Gospodjicu. Lep, miran, ne previse glasan i pomalo spor roman-novela. Dubok i zanimljiv socijalno-psiholoski profil jedne zene. Uzivala sam.

Meni se najviše sviđaju Anikina vremena, Razgovor sa Gojom i Prokleta avlija...ako bih morao da biram z:)

Meni od romana najbolja Travnička hronika.
Travnicku i Avliju volim, ali nekako mi je posebno svidela Gospodjica, valjda jer volim takav tip psiholoskog teksta.
Razgovor sa Gojom, Ankina vremena... to nisam citala.

Član 133

Saobraćajnu signalizaciju čine saobraćajni znakovi, oznake na kolovozu i trotoaru, uređaji za davanje svetlosnih saobraćajnih znakova (u daljem tekstu: semafori), svetlosne i druge oznake na putu.

Saobraćajna signalizacija se postavlja i održava tako da učesnici u saobraćaju mogu na vreme i lako da ih uoče danju i noću i da blagovremeno postupe u skladu sa njihovim značenjem.

Saobraćajna signalizacija mora se ukloniti, dopuniti ili zameniti, ako njeno značenje ne odgovara izmenjenim uslovima saobraćaja na putu ili zahtevima bezbednosti saobraćaja.

Sadržaj, oblik, boja i veličina saobraćajne signalizacije mora da bude ista u svim vremenskim uslovima, pri dnevnom svetlu i pri osvetljavanju farovima.

Saobraćajna signalizacija mora da bude osvetljena ili izrađena od svetloodbojnih materijala.
soriška forki smješo sam cifre
1676924113093.png

isti kurjac, kec i triojka u pitalju ehe
Član 331

Zabranjeno je zaustavljati se u ulici gde je sirina saobracajne trake manja od 3m, radi sexa i svakog oblika bludne radnje.
U slucaju kriziranja, vozac je duzan da postavi signalni trougao 50m od auta i da tu radnju svede na maksimalno vreme od 300 sekundi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back