- Poruka
- 55.168
Dobro vi veče
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja ću verovatno u to vreme spavati.Здраво.
Јавим се кад изађем из студија у који управо идем.
Па ко буде ту...
Ovu poruku sad vidim.
Mnogo volim Andricevu Gospodjicu. Lep, miran, ne previse glasan i pomalo spor roman-novela. Dubok i zanimljiv socijalno-psiholoski profil jedne zene. Uzivala sam.
Meni se najviše sviđaju Anikina vremena, Razgovor sa Gojom i Prokleta avlija...ako bih morao da biram![]()
Travnicku i Avliju volim, ali nekako mi je posebno svidela Gospodjica, valjda jer volim takav tip psiholoskog teksta.Meni od romana najbolja Travnička hronika.
Izgleda da sam sve ove ptice sa slike imao
Suzdržaću se da ne srimujem.Dobro vece svima
Gde je kafa domacine?Suzdržaću se da ne srimujem.![]()
Nisam ja ovde domaćin, Elle je sad gazda.Gde je kafa domacine?
A ti gazdarica?Nisam ja ovde domaćin, Elle je sad gazda.![]()
Svaki dan pitam!Jel neko pitao za nasu @Red
soriška forki smješo sam cifreČlan 133
Saobraćajnu signalizaciju čine saobraćajni znakovi, oznake na kolovozu i trotoaru, uređaji za davanje svetlosnih saobraćajnih znakova (u daljem tekstu: semafori), svetlosne i druge oznake na putu.
Saobraćajna signalizacija se postavlja i održava tako da učesnici u saobraćaju mogu na vreme i lako da ih uoče danju i noću i da blagovremeno postupe u skladu sa njihovim značenjem.
Saobraćajna signalizacija mora se ukloniti, dopuniti ili zameniti, ako njeno značenje ne odgovara izmenjenim uslovima saobraćaja na putu ili zahtevima bezbednosti saobraćaja.
Sadržaj, oblik, boja i veličina saobraćajne signalizacije mora da bude ista u svim vremenskim uslovima, pri dnevnom svetlu i pri osvetljavanju farovima.
Saobraćajna signalizacija mora da bude osvetljena ili izrađena od svetloodbojnih materijala.
daOvo si lupio člana![]()
Član 331isti kurjac, kec i triojka u pitalju ehe