Knjiški moljci XVIII - Kafana kod Mire i Ace

• Začetnik teme Začetnik teme Elle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad si opet ona stara Keva, ne ide optimizam uz tebe. :D

Ide optimizam uz svakoga samo se vi sprdate :mrgreen: Nije to da svi okolo vide i da je sve krasno i bajno, nego unutrašnji osećaj mira

Nezdravo je mračiti, ali to su vaši izbori, kao i da se zayebavate s tim i onim što ja kažem :mrgreen: a kažem iz najplemenitijih namera

Što sam rekla na ovu temu rekla sam, da ne mislite da mi se zvoca

Ne moze se zivot deliti tako crno belo na optimizam i pesimizam.

Radi se o citavom spektru emocija stavova intelektualnih sposobnosti koji zavisi od brojnih unutrasnjih i spoljasnjih faktora koje treba uzeti u obzir.

Volim te vase pojednostavljene svetove. Sad cu da puknem prstima i ima da se zaljubim. Resio sam.

Ja znam ono da je zivot za zivljenje, nije za razmisljanje.
Smisao zivota je meni u tome da mobiliziram sve svoje kapacitete da bih odgovorila izazovu najbolje sto znam i umem. Kad nesto treba da se uradi, treba, i ne razmisljam zasto, vec kako.
I uvek ima i crno i belo. Bar u mojoj slici. Ja trazim to belo, u crnom ne vidim ni gde sam, ni sta sam, ni sta treba da uradim.

Ja znam ono da je zivot za zivljenje, nije za razmisljanje.
Smisao zivota je meni u tome da mobiliziram sve svoje kapacitete da bih odgovorila izazovu najbolje sto znam i umem. Kad nesto treba da se uradi, treba, i ne razmisljam zasto, vec kako.
I uvek ima i crno i belo. Bar u mojoj slici. Ja trazim to belo, u crnom ne vidim ni gde sam, ni sta sam, ni sta treba da uradim.
Svako ima svoj put no pokusavam da objasnim da u suncevom sprektru ima malo vise boja od te dve. Kad kazes belo.. belo zapravo nije ni boja. Ne mzes cak ni da kazes da je belo ako pre toga ne saznas sta je crno. I tako... da ne razvodnjavamo temu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back