može
Veoma poznat
- Poruka
- 11.648
nije normAlan..što bi rekao gospodin @BaudrillardTelefon sluzhi da se pricha, i eventualno da chatujesh
Ne znam shto bi neko davao tolke pare na to![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije normAlan..što bi rekao gospodin @BaudrillardTelefon sluzhi da se pricha, i eventualno da chatujesh
Ne znam shto bi neko davao tolke pare na to![]()
Ovo nisam videla.
Dobro sam za sada, drzim se bez antibiotika, evo 3 dan. Bila kod lekara, za sada cista pluca. Cajevi, supice, vitamini, a dobila i antibiotik, ako osetim da je gore.
Za sada sam ok.

Prijavljena si!Tako je to uvek s Badrijevom muzikom
Sad si opet ona stara Keva, ne ide optimizam uz tebe.Dobro jutro, uf prodje onaj optimistican dan, jedva![]()
Kopira Marinu Tadić
To ti kazemSad si opet ona stara Keva, ne ide optimizam uz tebe.![]()
sve najbolje mislimkume..ša (šatrovački) misliš o crnoj rupi?
ali iskreno da kažeš
ne mo me lažeš

Sad si opet ona stara Keva, ne ide optimizam uz tebe.![]()
To ti kazem![]()
Nije to da svi okolo vide i da je sve krasno i bajno, nego unutrašnji osećaj mira
a kažem iz najplemenitijih nameraDobro je da mi je juce Bau hakovao profil. Da si ga ti hakovao, ne bih znala na cemu sam.Dobro jutro
![]()

I ja tebi!⁹0⁶7⁷⅞⅔⅘⅝8

Svako ima svoj put no pokusavam da objasnim da u suncevom sprektru ima malo vise boja od te dve. Kad kazes belo.. belo zapravo nije ni boja. Ne mzes cak ni da kazes da je belo ako pre toga ne saznas sta je crno. I tako... da ne razvodnjavamo temu.Ja znam ono da je zivot za zivljenje, nije za razmisljanje.
Smisao zivota je meni u tome da mobiliziram sve svoje kapacitete da bih odgovorila izazovu najbolje sto znam i umem. Kad nesto treba da se uradi, treba, i ne razmisljam zasto, vec kako.
I uvek ima i crno i belo. Bar u mojoj slici. Ja trazim to belo, u crnom ne vidim ni gde sam, ni sta sam, ni sta treba da uradim.