- Poruka
- 83.454
Tog toplog zeku si ti i izmislila.. na moljcima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tog toplog zeku si ti i izmislila.. na moljcima
Zivot je za razmisljanje i zivljenje. Jer ne moze se ziveti bez razmisljanja.Ja znam ono da je zivot za zivljenje, nije za razmisljanje.
Smisao zivota je meni u tome da mobiliziram sve svoje kapacitete da bih odgovorila izazovu najbolje sto znam i umem. Kad nesto treba da se uradi, treba, i ne razmisljam zasto, vec kako.
I uvek ima i crno i belo. Bar u mojoj slici. Ja trazim to belo, u crnom ne vidim ni gde sam, ni sta sam, ni sta treba da uradim.
Tog toplog zeku si ti i izmislila.. na moljcima![]()
Onda dotle da ti objasnim.

Naravno, nisam mislila na takvo razmisljanje, vec da je smisao zivota u zivljenju, a ne u razmisljanju o tome ima li smisla zivot takav kakav je.Zivot je za razmisljanje i zivljenje. Jer ne moze se ziveti bez razmisljanja.
Ti si imala tesko vatreno krstenje.. kad si dosla.. odmah su te skinuli i vezali za stub mucenja.. ziv nisam za StereostatosaSamo sam pojavi dala pravo ime. Vidiš da i Monostatos zna za toplog zeca a tek je došao.
Skini se ti da malo zivimoNaravno, nisam mislila na takvo razmisljanje, vec da je smisao zivota u zivljenju, a ne u razmisljanju o tome ima li smisla zivot takav kakav je.

Ih, bolje da si jeo kokice. Kao ja.Onda dotle da ti objasnim.
Ja sma kul imam tolog zeku a to je patka jer sam lud ko da sam pojeo pecurku i vidim svet u duginim bojama
Salim se nasumicno sam lupetao ove ikonice iz dosade![]()

pojeo sam tonu hlorofila jutros i sad drinkam kafooIh, bolje da si jeo kokice. Kao ja.
![]()
Baj d vej super ti je logo i pozadinaSamo sam pojavi dala pravo ime. Vidiš da i Monostatos zna za toplog zeca a tek je došao.
Ne mogu, curi mi smisao zivota iz nosa, odoh da trazim papirne maramice.Skini se ti da malo zivimo
bez razmisljanja![]()

E pa da si se skidala imala bi bolji imunitetNe mogu, curi mi smisao zivota iz nosa, odoh da trazim papirne maramice.![]()

Ili sam se dzaba skidala?!? HmmmE pa da si se skidala imala bi bolji imunitet![]()

jestesve najbolje mislim
ti kume kako si jel sve dobro tamo
Ma znam sta mislis.Ide optimizam uz svakoga samo se vi sprdateNije to da svi okolo vide i da je sve krasno i bajno, nego unutrašnji osećaj mira
Nezdravo je mračiti, ali to su vaši izbori, kao i da se zayebavate s tim i onim što ja kažema kažem iz najplemenitijih namera
Što sam rekla na ovu temu rekla sam, da ne mislite da mi se zvoca

Deca su nekad mudrija od odraslihMa znam sta mislis.
Pitalo me dete, cuo sam da se rak dobija od stresa, a ti si stalno pod stresom![]()
@Sioran mišljenje?Ide optimizam uz svakoga samo se vi sprdateNije to da svi okolo vide i da je sve krasno i bajno, nego unutrašnji osećaj mira
Nezdravo je mračiti, ali to su vaši izbori, kao i da se zayebavate s tim i onim što ja kažema kažem iz najplemenitijih namera
Što sam rekla na ovu temu rekla sam, da ne mislite da mi se zvoca
Stoyana nikad ne pitaš za mišljenje, a život ti oplemenjuje na dnevnom nivou@Sioran mišljenje?![]()