- Poruka
- 115.170
Znam da je pravi burek samo sa mesom!Evo ga i "burek sa sirom"
![]()
Ali odavno se ovde odomaćio i sa sirom a i prazan!
No, ove nakaradne inovacije ne želim ni da probam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da je pravi burek samo sa mesom!Evo ga i "burek sa sirom"
![]()
Ja sam spamhanumaTo ko ono, hanuma zvrk, striptizeta![]()

Meni je najbolji naziv za ANANAS- MAŠALA ŠIŠARKA!To ko ono, hanuma zvrk, striptizeta![]()
Ma ne, jufke su iste, razlika je samo kako motaš pitu, ja nekad u zvrkove, nekad ukrug. Evo, zeljanica koju sam smotala u zvrkove.Pita?
Zar burek nije samo ono u okrugloj tepsiji što se seče u trougao
Kore su drugačije za burek i za ovo sa slike
Ja ne znam ko jede te "bureke"Majčice mile.
Kolutanje očima.
Svašta se izmišlja pa ako prođe, super.
Što je najgore za sve nabrojano nađe se mušterija

Ljerka će da proda garnjoseru koju je izdavalaJa ne znam kako ce Mira i Aca sa kreditom otisao je euribor..![]()

Čov'čeMa ne, jufke su iste, razlika je samo kako motaš pitu, ja nekad u zvrkove, nekad ukrug. Evo, zeljanica koju sam smotala u zvrkove.
Pogledajte prilog 1294653
Jeste dušo!Ovo i nije burek
Nije bitno koliko kalorija uneseš u sebe, nego koliko ih potrošišRadni naslov kcerine slike je..
Holesterol i r'n'r

Jeste samo da menjas filter (gace) redovnoNije bitno koliko kalorija uneseš u sebe, nego koliko ih potrošiš![]()

Kad smo kod filteraJeste samo da menjas filter (gace) redovno![]()
Jel da pocnemo da kacimo becku filharmoniju sad?Nepisano pravilo : kad god sam gladna,kačite neku hranu, neverovatnoo

Mislila sam da je burek samo u tepsiji a da su pite one dugačke što se uvrću pa budu potkovice, ili ne uvrću pa se seku da budu kraćeJeste dušo!
Pravi burek izgleda ko ono što mi zovemo pita sa mesom!
Dakle nije okrugao nego duguljast
Jok, kači gaće filtereJel da pocnemo da kacimo becku filharmoniju sad?![]()

Govorim o izvornom turskom burekuMislila sam da je burek samo u tepsiji a da su pite one dugačke što se uvrću pa budu potkovice, ili ne uvrću pa se seku da budu kraće
Kore za burek su drugačije i deblje, a ove pite mogu i od kora za gibanicu, pričam o domaćim i onome što znam
Kako prave u kojim pekarama nemam pojma
Jok, kači gaće filtere![]()