Knjiški moljci XVIII - Kafana kod Mire i Ace

• Začetnik teme Začetnik teme Elle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je danas ekstra super.
Dobila sam potvrdu u vezi sa poslom.
Konačno mi je produžen ugovor na neodređeno.
Bravo! Cestitam! U zdravlju da docekas i penziju i da je trosis duplo duze od radnog veka! :zag:
Mnogo je bitam taj sektor zivota, daje neku stabilnost, a ta socijalna realizacija upotpunjuje i licni rast i smisao zivota.
Mnogo lepa vest! Zapamti ovaj srecan trenutak, Roki, i uzivaj u njemu, kad god pomislis u buduce da ti je dan poslovno шугав, to ce da ti podigne dan. :zag:

A tvoja cera je jedno divno i lepo vaspitano dete. To govori da si i realizovana mama.🌸

Mnogo se radujem kada ti, ili @Calla Zantedeschia ili @Konj_na_belom_princu ili @milance19 pisete o svojim klincima. Svi ste tako dobri roditelji. ❤️

Bravo! Cestitam! U zdravlju da docekas i penziju i da je trosis duplo duze od radnog veka! :zag:
Mnogo je bitam taj sektor zivota, daje neku stabilnost, a ta socijalna realizacija upotpunjuje i licni rast i smisao zivota.
Mnogo lepa vest! Zapamti ovaj srecan trenutak, Roki, i uzivaj u njemu, kad god pomislis u buduce da ti je dan poslovno шугав, to ce da ti podigne dan. :zag:

A tvoja cera je jedno divno i lepo vaspitano dete. To govori da si i realizovana mama.🌸

Mnogo se radujem kada ti, ili @Calla Zantedeschia ili @Konj_na_belom_princu ili @milance19 pisete o svojim klincima. Svi ste tako dobri roditelji. ❤️
:vzagrljaj::vzagrljaj::vzagrljaj:

IMG-8fa479553e8340c8b888ed111887f064-V.jpg

Pitam druga malo pre, pojavio mi se na viber da ga je instalirao:

Ja:
Oo, dobio si viber! Sta ces sad sa viberom? :malav:
A on meni salje ovo crveno. :rotf:

Pa imam, ali sada je bio ok

Misliš na 90/120, za one kojima je 60/90 normalan, to je visok pritisak.

Hvala.
U našoj firmi to znači određenu sigurnost.
Hm.
Duplo duže od radnog veka
To bi onda bilo do neke 90 i ajde da budem skromna 95godine.
Nije tako loše ako budem pokretna i svesna.

Moraš i vežbice neka za vrat da radiš
Ili bar masaža
Mada sa vratom treba biti oprezan
Radim one obične vežbe
Kružno sa levo na desno
Sa desno na levo
Onda gore, dole
Na levu stranu, na desnu stranu
Čujem kako pucketa kad radim te vežbice ali i osetim kako se ti mišići opuštaju i kao da krv prostruji mnogo bolje
Ala sam ga objasnila

Ume tad da mi se žestoko zavrti i ako ne sednem ne bude dobro.
Jedan od razloga zašto izbegavam penjanje na visinu i podizanje ruku iznad glave dobijem baš žestoku vrtoglavicu
Par puta me zezali, ti se plašiš visine i nećeš da priznaš..
Da je zaista tako vrtoglavice bih imala i na bilo kojoj drugoj visini a to se ne dešava ako stanem na merdevine i brišem prašinu u visini očiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back