- Poruka
- 115.105
E sad sam to rekla, isto!Ja imam problem sa vrtoglavicom godinama i na kraju dijagnoza, stres, spazam vratnih mišića usporava cirkulaciju...
Dobila sam i korisne vežbe koje su mi pomogle!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad sam to rekla, isto!Ja imam problem sa vrtoglavicom godinama i na kraju dijagnoza, stres, spazam vratnih mišića usporava cirkulaciju...
Ima odličan magnezijum gel baš za grčeveJedini lek, opuštanje, možda nešto blaže za opuštanje mišića il masaža vratnog dela kičme.
Bravo! Cestitam! U zdravlju da docekas i penziju i da je trosis duplo duze od radnog veka!Meni je danas ekstra super.
Dobila sam potvrdu u vezi sa poslom.
Konačno mi je produžen ugovor na neodređeno.

Bravo! Cestitam! U zdravlju da docekas i penziju i da je trosis duplo duze od radnog veka!
Mnogo je bitam taj sektor zivota, daje neku stabilnost, a ta socijalna realizacija upotpunjuje i licni rast i smisao zivota.
Mnogo lepa vest! Zapamti ovaj srecan trenutak, Roki, i uzivaj u njemu, kad god pomislis u buduce da ti je dan poslovno шугав, to ce da ti podigne dan.
A tvoja cera je jedno divno i lepo vaspitano dete. To govori da si i realizovana mama.
Mnogo se radujem kada ti, ili @Calla Zantedeschia ili @Konj_na_belom_princu ili @milance19 pisete o svojim klincima. Svi ste tako dobri roditelji.![]()

Oo, pa ti imas net!

Che smislja novu epizodu Televisa Presenta de Mira y Aca.Oo, pa ti imas net!
Sta sam jos propustila? Dajte brifing.![]()
@milance19 daj podkast! Uzeleli smo se tvog glasa. Bar ja.Che smislja novu epizodu Televisa Presenta de Mira y Aca.
Ovo drugo nisam bas ispratio.

Koji ?Ima odličan magnezijum gel baš za grčeve
Pozdrav, brateЗдраво мољци!

Pogledajte prilog 1294679
Pitam druga malo pre, pojavio mi se na viber da ga je instalirao:
Ja:
Oo, dobio si viber! Sta ces sad sa viberom?
A on meni salje ovo crveno.![]()

Pa imam, ali sada je bio ok
Hvala.Bravo! Cestitam! U zdravlju da docekas i penziju i da je trosis duplo duze od radnog veka!
Mnogo je bitam taj sektor zivota, daje neku stabilnost, a ta socijalna realizacija upotpunjuje i licni rast i smisao zivota.
Mnogo lepa vest! Zapamti ovaj srecan trenutak, Roki, i uzivaj u njemu, kad god pomislis u buduce da ti je dan poslovno шугав, to ce da ti podigne dan.
A tvoja cera je jedno divno i lepo vaspitano dete. To govori da si i realizovana mama.
Mnogo se radujem kada ti, ili @Calla Zantedeschia ili @Konj_na_belom_princu ili @milance19 pisete o svojim klincima. Svi ste tako dobri roditelji.![]()
Probaću ga i ja.Potražiću da probam, ja do sad voltaren koristila , niko mi nije pomenuo ovaj![]()
Moraš i vežbice neka za vrat da radišProbaću ga i ja.
Meni ti gelovi pomažu neko vreme, onda valjda postanem imuna i promenim i bude ok neko vreme i opet promenim
Tako vrtim dva tri gela u krug.
Radim one obične vežbeMoraš i vežbice neka za vrat da radiš
Ili bar masaža
Mada sa vratom treba biti oprezan
ja sam svilja i sve želim da probam, nebitno je imeZnam da je pravi burek samo sa mesom!
Ali odavno se ovde odomaćio i sa sirom a i prazan!
No, ove nakaradne inovacije ne želim ni da probam