Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upsss! Jos spavam!Tu je i Aca
MiraAca
MiroAčani
Takva je etimologija![]()

Razbudi seUpsss! Jos spavam!![]()

Ma, i mi bi da vidimo te fotke. Haj mozda u nedelju, to je ovde dan za skidanje.Aca pita za fotke ovdašnjih članica
Nemam sve fotke al ajde

UsvojenaSto?
Jel ti kuca kuci, Kevo?
Prisutna!

Već sam tamo, ali tebe nema.Haj sad dodji u viber, da te muvam.![]()

I onda je dosao konj u mantiji i mlatio je kandilom i pricao.. pokajte se gresnici.Sanjala sam @Calla Zantedeschia @...indigo child... I @milance19
Prvo sam srela Callu, kao bila u dvorištu neke crkve i pevala je tiho, ne secam se reci, ali bilo je nesto odgovarajuce za tu gde smo bili, a ja sam bila okupana i nosila peskir na kosu.
Posle smo usle unutra, unutra nije bilo naslikano i tako to ko u vecinu crkava, imalo je mali sto, ikonu, svece ....upalili smo. Sa leve strane je imalo jedan krevet i ona sela tu. Onda je došla Indigo, sela pored Callu, a na kraju Milance, usao, upalio svecu i seo na suprotnu stranu na jednu visoku stolicu.
Nije nas primetio, pa sam mu se obratila, kao: I ti si dosao...? A vidi ko je još tu.
I onda su C i I ustale i tako smo se svi razgrakali, veseli smo smo se nasli svi tu
@☆Aždaha☆ , mišljenje?
A mene ne sanjaš!?Sanjala sam @Calla Zantedeschia @...indigo child... I @milance19
Noćnomoriše teA mene ne sanjaš!?![]()
Prijavljen si!Noćnomoriše te![]()
A mene ne sanjaš!?![]()

Kako si bezobrazan!Vidis da nije bila nocna mora![]()
Pa ja jedva i cekam da se zamonasimSanjala sam @Calla Zantedeschia @...indigo child... I @milance19
Prvo sam srela Callu, kao bila u dvorištu neke crkve i pevala je tiho, ne secam se reci, ali bilo je nesto odgovarajuce za tu gde smo bili, a ja sam bila okupana i nosila peskir na kosu.
Posle smo usle unutra, unutra nije bilo naslikano i tako to ko u vecinu crkava, imalo je mali sto, ikonu, svece ....upalili smo. Sa leve strane je imalo jedan krevet i ona sela tu. Onda je došla Indigo, sela pored Callu, a na kraju Milance, usao, upalio svecu i seo na suprotnu stranu na jednu visoku stolicu.
Nije nas primetio, pa sam mu se obratila, kao: I ti si dosao...? A vidi ko je još tu.
I onda su C i I ustale i tako smo se svi razgrakali, veseli smo smo se nasli svi tu
@☆Aždaha☆ , mišljenje?