pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.873
Dala bih joj ja, al ona opasno kapira. Kad sutra počnemo da čestitamo Božić, skapiraće.
Inače, u prvom mahu je pokusala da se sakrije i otvori ga hahaha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dala bih joj ja, al ona opasno kapira. Kad sutra počnemo da čestitamo Božić, skapiraće.
Inače, u prvom mahu je pokusala da se sakrije i otvori ga hahaha

kako ja njega volim!
Prvi put čujem i baš mi se sviđa. Malo je tužno ili se meni čini ?kako ja njega volim!
Jeste, ja baš volim takve stvari. Nisam ni ja čuo ovu stvar nego mi skoro izbacio Tidal - platforma za streaming muzike, nešto kao Spotify - kao preporuku i reko ajd da čujem i odma se oduševioPrvi put čujem i baš mi se sviđa. Malo je tužno ili se meni čini ?

Eto kako me muče, to se čuje u sobi, bukvalno mi pod prozorom sviraju!Op op op...obori Badri![]()
Ako mi još neko pošalje stiker o Badnjem jutru, danu, povečerju i sutrašnjem Božiću uz prigodnu sliku i mudroserije , baciću telefon.

Vežbam strpljenje.Vezbas?
Bices bolji covekVežbam strpljenje.
JamačnoBices bolji covek
Srećna ti Badnja 16.816-ta poruka na forumu KrstaricaSrećno ti Badnje jutro.Srećan ti Badnjih 4 i 15 popodne. Srećna ti prva Božićna cigara uz kafu ..

Jeste, on je prefinjeno tužan!Prvi put čujem i baš mi se sviđa. Malo je tužno ili se meni čini ?

Znaš kako ja krompir ljuštim? Pola bacim. Xe xeImam dosta kivija ali mi je zao da ga nacnem, jer pola stetujem guljenjem.![]()
Dao bih 10 kivija za 5 oguljenih.