stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi put čujem i baš mi se sviđa. Malo je tužno ili se meni čini ?
Jeste, ja baš volim takve stvari. Nisam ni ja čuo ovu stvar nego mi skoro izbacio Tidal - platforma za streaming muzike, nešto kao Spotify - kao preporuku i reko ajd da čujem i odma se oduševio z:)

Isti slučaj kao sa ovom pesmicom

Nikada nemoj smatrati za korisno nešto što bi te jednom moglo prisiliti da ne održiš reč, da zaboraviš na stid, da zamrziš nekoga, da posumnjaš u njega, da ga prokuneš, da se pretvaraš, da zaželiš nešto što bi morao sakriti iza zidova i zavesa. Jer onaj koji više od svega na svetu ceni svoj um, demona u svojim grudima i svetu službu njegovoj vrlini, neće postati tragičan junak, neće uzdisati, neće mu biti potrebna ni samoća, ni skup mnogih ljudi. I, što je najvažnije, živeće a neće nikoga goniti i neće biti ganjan. On se uopšte ne brine o tome da li će njegova duša duže ili kraće vreme biti zatvorena u telu. Jer i kad mora otići, on polazi tako laka srca kao da polazi na neki drugi posao koji se može izvršiti isto tako časno i pošteno. Jedina njegova briga celoga života jeste da mu duša ne trpi neku promenu stranu biću koje ima razum i smisao za opšte stvari.

Marko Aurelije - Samom sebi

Prvi put čujem i baš mi se sviđa. Malo je tužno ili se meni čini ?
Jeste, on je prefinjeno tužan!
Inače sa Lizom Žerar čini Dead can dance
Imam njegove i solo albume
Evo ti moja omiljena
s-l1600.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back