- Poruka
- 50.344
Svratim maloGde si, nikako da se sretnemo, nemam koga da zezam.![]()
Kako si ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svratim maloGde si, nikako da se sretnemo, nemam koga da zezam.![]()
Nije loše, vidim da svratiš, nego skoro uvek se mimoiđemo.Svratim malo
Kako si ti?
Prešao si na TV?Odvikavam se od foruma![]()
Onda kači tu krpu i ne kmeči!Danas su žene emancipovane, nisu kao naše bake, koje su nosile maramu i svako veče mužu prale noge : P

Okačio : POnda kači tu krpu i ne kmeči!![]()
Reci joj: ne dipr, draga!Okačio : P
Odmah, i izvinio se da se neće ponoviti, našta je ona rekla: stalno to kažeš : P
Tačno ću se udati u Srbiju! Svaka im čast jesu vas sredile. Znaš kad bi Bosanac rekao ženi izvini a da nije krivOkačio : P
Odmah, i izvinio se da se neće ponoviti, našta je ona rekla: stalno to kažeš : P
A ne, ja sam unikatan : PTačno ću se udati u Srbiju! Svaka im čast jesu vas sredile. Znaš kad bi Bosanac rekao ženi izvini a da nije krivjoš bi joj reko: jebemitebeikrpu!
A ne, to izaziva konflikt, pa može da pogorša stvari : PReci joj: ne dipr, draga!
Cemu ta muka?Tačno ću se udati u Srbiju! Svaka im čast jesu vas sredile. Znaš kad bi Bosanac rekao ženi izvini a da nije krivjoš bi joj reko: jebemitebeikrpu!
Mudar si tiA ne, to izaziva konflikt, pa može da pogorša stvari : P
Dakle, samo smirivanje, nikako raspirivanje : P
Ma zezam se, pomjerih se s mjesta i pljunuh triput! Pu pu pu!Cemu ta muka?

Santorini je djavolski skup.Preferiram Santorini, ali nije se jos sve istrazilo, a vala tamo ima sta
Pogledajte prilog 1344566
Mislila sam na SitonijuSantorini je djavolski skup.

nisam bio tamo : PMislila sam na Sitoniju![]()

Ili izvini ili pobegne na sve4Tačno ću se udati u Srbiju! Svaka im čast jesu vas sredile. Znaš kad bi Bosanac rekao ženi izvini a da nije krivjoš bi joj reko: jebemitebeikrpu!
A čuj, mudrost, pre svega : PIli izvini ili pobegne na sve4![]()

Svašta od tebeIzvinjavam se ako sam ikad na ovoj temi ikoga povredila ili rekla nesto...to mi svakako nije bila namera...
naprotiv...Svima sam zelela i zelim svako dobro...i od Boga i od ljudi....
Ne znam sta pametno vise da vam kazem....Mozda se pisemo a mozda i ne...
Ostanite pozitivni, volim vas
W.