- Poruka
- 113.541
Proći će....to su ti talasi koje nas sve zapljuskujuDobar dan moljci. Ne znam šta je u pitanju ali žao mi je što je Waterfall tužna.
I ja sam danas na tri ćoška
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proći će....to su ti talasi koje nas sve zapljuskujuDobar dan moljci. Ne znam šta je u pitanju ali žao mi je što je Waterfall tužna.
Hvala ti chuki...Eto...nisam bas uvek raspolozena...Dobar dan moljci. Ne znam šta je u pitanju ali žao mi je što je Waterfall tužna.
Pa pricaj, zato smo tuHvala ti chuki...Eto...nisam bas uvek raspolozena...
Niko nijeHvala ti chuki...Eto...nisam bas uvek raspolozena...
E baš tako i kod mene, u talasima, baš sam pomislila. Naidje red tuge, red sreće, red besa, itd.Proći će....to su ti talasi koje nas sve zapljuskuju
I ja sam danas na tri ćoška
To je torta životaE baš tako i kod mene, u talasima, baš sam pomislila. Naidje red tuge, red sreće, red besa, itd.
Uvek se tešim sve prodje.
Hvala ti chuki...Eto...nisam bas uvek raspolozena...

Taj ko je uvek raspoložen ili je blaženo prosvetljeno biće ili nešto nije u redu sa njimNiko nije
Jbg
Idemo dalje
Možda joj nije do priče. Meni najlakše da se osamim. Kako god, mi smo tu ako zatreba.Pa pricaj, zato smo tu
Ređe prvo a "gušće" ovo drugoTaj ko je uvek raspoložen ili je blaženo prosvetljeno biće ili nešto nije u redu sa njim

Htedoh to da kažem!Ređe prvo a "gušće" ovo drugo![]()
TakoeHtedoh to da kažem!
Meni ti "veseljaci" nekad izgledaju kao tempirane bombe
Ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji
Mudar čovek koji se bori sa sobom iskoristi bes kao pokretačku energiju koju upotrebi ili za neko rmbanje ili za sportTakoe
Treba povremeno išutirati nešto po sobi
Malo "sređivanja stana" nije na odmet
Kazem da sam ja dete uvijace posto sam to doruckovao jutros..Cine li mi se to neke negativne vibracije od kolege Konja?![]()
Radim na tome da samo imam sreću i ljubav, skoro da sam postigao : PE baš tako i kod mene, u talasima, baš sam pomislila. Naidje red tuge, red sreće, red besa, itd.
Uvek se tešim sve prodje.
Da znaš i da jesiRadim na tome da samo imam sreću i ljubav, skoro da sam postigao : P
Svaka čast ako je tako.Radim na tome da samo imam sreću i ljubav, skoro da sam postigao : P
Nema sujetu uopšteSvaka čast ako je tako.
Ja ovakve epizode imam na dnevnoj bazi. Nekad i na polucasovnojHvala ti chuki...Eto...nisam bas uvek raspolozena...