Knjiški moljci XIV

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1656576442290.png

Mislim da sam 99 bio tamo, jer sam win98 imao kao sistem i pentium2, procesor 512 valjda.
Ali nisam posle toga decenijama bio po forumima
Ja sam bio i na mIRC-u pre toga. Kad je na serbianu postojao java parachat

evo ja ću prva... Mika ima silne metle pa će lako da briše...
Jeste zgodna i lepa zena.. I Mika nam je isto. Ne zna se koja je lepsa. I obe znaju da pisu.

27331711_10213715563459323_3120386883024544129_n.jpg

Evo jedna sa dodele oskara..

Hvala Akademiji, hvala organizatoru, hvala vama bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.. hvala sponzorima, pekari u kojoj kupujem burek, hvala jeftinoj kafi u supermarketu.. hvala ženama koje me gledaju ispod oka.. hvala banci na kreditu sa fiksnom dinarskom kamatom.. hvala drzavi za porez.. hvala zivotu sto me je pretvorio u ovakvog glumca.. nisam se nadao oskaru.. ali moram da priznam da je osecaj (oscar) pomalo wild...

Pogledajte prilog 1179361

Evo jedna sa dodele oskara..

Hvala Akademiji, hvala organizatoru, hvala vama bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.. hvala sponzorima, pekari u kojoj kupujem burek, hvala jeftinoj kafi u supermarketu.. hvala ženama koje me gledaju ispod oka.. hvala banci na kreditu sa fiksnom dinarskom kamatom.. hvala drzavi za porez.. hvala zivotu sto me je pretvorio u ovakvog glumca.. nisam se nadao oskaru.. ali moram da priznam da je osecaj (oscar) pomalo wild...
lepa mašna i kačket si baš lepo uklopio u odevnu kombinaciju...:smeker:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back