- Poruka
- 50.344
Evo red se otego do Serbian cafeaIdi okaci sliku na fotografijama.. izgibose zene za tobom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo red se otego do Serbian cafeaIdi okaci sliku na fotografijama.. izgibose zene za tobom.
Pa udovolji zenama, ne tvrdi pazar!Idi okaci sliku na fotografijama.. izgibose zene za tobom.
Danik slobodno progovori nemoj da gviris.
Vid ti njih

Za tebe ne moram da pratim, znam da ne izlaziš odatle.Zasto otvaras linkove namenjene drugima?
Ti si stvarno radoznali manijak. Ne bi me cudilo da visis do 4h ujutru i pratis ko je na pp![]()

I keva me saraniPa udovolji zenama, ne tvrdi pazar!![]()
pa čekam...Danik slobodno progovori nemoj da gviris.
Mislim da sam 99 bio tamo, jer sam win98 imao kao sistem i pentium2, procesor 512 valjda.
Danik slobodno progovori nemoj da gviris.
da se svi obesite ...pa čekam...
Izgleda da moras pravu knjigu da procitas, ali nju izgleda tesko pronalazisZa tebe ne moram da pratim, znam da ne izlaziš odatle.![]()

Ja sam bio i na mIRC-u pre toga. Kad je na serbianu postojao java parachatMislim da sam 99 bio tamo, jer sam win98 imao kao sistem i pentium2, procesor 512 valjda.
Ali nisam posle toga decenijama bio po forumima
Jeste zgodna i lepa zena.. I Mika nam je isto. Ne zna se koja je lepsa. I obe znaju da pisu.evo ja ću prva... Mika ima silne metle pa će lako da briše...
To treba da se potvrdi, ako se ne varam, ne brišu ukoliko se ne potvrdi.A to Vam je izgleda ujedno i pozdrav !
Zaboravila sam da sam poslala zahtev za brisanje naloga...pre izvesnog vremena.
Izgleda da ce danas da me brisu!
Bilo je lepo druziti sa s vama..
ako me obrisu, sve najbolje vam zelim
![]()
Ti registruj nov.A to Vam je izgleda ujedno i pozdrav !
![]()
Ne znam zasto, ali ostani druzi se, zezaj seA to Vam je izgleda ujedno i pozdrav !
![]()
Nisam još pročitala...videćuTo treba da se potvrdi, ako ne varam, ne brišu ukoliko se ne potvrdi.
lepa mašna i kačket si baš lepo uklopio u odevnu kombinaciju...Pogledajte prilog 1179361
Evo jedna sa dodele oskara..
Hvala Akademiji, hvala organizatoru, hvala vama bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.. hvala sponzorima, pekari u kojoj kupujem burek, hvala jeftinoj kafi u supermarketu.. hvala ženama koje me gledaju ispod oka.. hvala banci na kreditu sa fiksnom dinarskom kamatom.. hvala drzavi za porez.. hvala zivotu sto me je pretvorio u ovakvog glumca.. nisam se nadao oskaru.. ali moram da priznam da je osecaj (oscar) pomalo wild...