LepoMeni 8, ne znam zasto al uvek kad treba da kazem neki broj ko da ga vidim ispred sebe....i ne, nemojte da kacite dodatke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LepoMeni 8, ne znam zasto al uvek kad treba da kazem neki broj ko da ga vidim ispred sebe....i ne, nemojte da kacite dodatke
Drago mi je, 8Samo sam se nasmejao na tu osmicu
Inace moj broj je 4

Osam Kinezi smatraju najsrećnijim brojemDrago mi je, 8![]()
Al se ipak ne bi nazvao Milanče 13Meni je 13 među omiljenim brojevima

Bezi tamoKonj25
na mnmnmnm te nosam.Bezi tamo
Broj 8
- Broj 8 je simbol vječnosti i konstantnog protoka energije i moći.
- Broj 8 je simbol sklada i ravnoteže.
- Broj 8 simbolizira sposobnost donošenja odluka.
- Broj 8 simbolizira obilje i snagu.
- Broj 8 se također veže uz uspjeh i dobro materijalno stanje.
- Broj 8 simbolizira zadovoljstvo, a crna strana toga su poroci. ?
- Planeta broja 8 je Mars.
- Broj 8 je broj kozmičke ravnoteže.
- Broj 8 je prepoznatljiv po svojoj iznimnoj izdržljivosti i unutarnjoj snazi.
- Broj 8 je gledanje svijeta u crno-bijeloj boji.
- Broj 8 predstavlja žrtvu vođenu pravim razlogom.
Ne bih rizikovala, crvene su ti ocina mnmnmnm te nosam.
Не, ви сте желели конкурсе само за вас пар изабраних.Nista, obrisi, i dosta je bilo konkurse
Ionako su to zeleli![]()
Ко је нико? Ко ТЕБЕ вређа? Ко је фрустриран?Ne, nego da obrises sve, i druge dve price.
Vidis da celo vreme igraju igrice, iskreno meni je dosta. Nisam tu za neko da me vredja, ili da sluzim nekome za podsmeh, i da istresa svoje frustracije na mene.
Svi kao "zelimo konkurs", niko ne pise, niko ne glasa....treba da idemo i molimo
Pa hvala, ali ne treba
Pa jeste to greska...ali nije jedina. Lepo stoji napisano u uvodni post, "price saljite meni", ts moderatoru koji organizira konkurs, a ne Konju, pa Konj Red, pa Red Milancetu itd....ako vec trazimo pravila i greske
Resite to na pp.. ne smarajte ljude negativnom energijom.Не, ви сте желели конкурсе само за вас пар изабраних.
Ко је нико? Ко ТЕБЕ вређа? Ко је фрустриран?
Ниси приметила да упадљиво избегавам да те спомињем? Из неке врсте емпатије. Али теби то не смета да пљуцкаш иза леђа. Тагуј ме ко човек да ти одговорим.
Свесна си шта све знам о теби и колико је безначајан твој покушај да пљуцкаш по мени.
Модераторко, зашто ниси написала на теми о конкурсу да се одлаже и да се радови шаљу искључиво Бадрију кад си тако вредна и паметна?
Одакле ти то да се радови прослеђују од једног до другог?
Ко се усуђије да пррпричава оно што му је поверено као модератору?
Запитај се.. Ако ја нисам хтела да пошаљем директно њему, да ли постоји озбиљан разлог за то.
Престани са улогом наувног невинашцета, не стоји ти.
Имаш тапију на конкурсе? Зар се за такве ствари не консултују супери и админи, можда власник форума? Можда на интерном форуму?Neću više da se bavim time, neka idu konkursi na pauzu ili preuzmite ti ili Milanče, dosta sam se ja zezao oko toga.
ОдјjебиResite to na pp.. ne smarajte ljude negativnom energijom.
Kakvu tapiju? Nisam samo ja ovde moderator, neka drugi vode konkurse.Имаш тапију на конкурсе? Зар се за такве ствари не консултују супери и админи, можда власник форума? Можда на интерном форуму?
Престани да глумиш. Користиш сопствену болест, то је тако ниско
Сетићеш се неке твоје безначајне фотке ускршњих јаја око које си дигла дреку јер је употребљена у складу са тим истим правилом.Zaboravljaš jednu bitnu stvar, tj. dve.
Jedna, ne možeš nikad uraditi da svi budu zadovoljni. Druga, nije trebalo da brišeš, ako si je već okačio ona pripada Krstarici.
Не глуми. Стално претиш да ћеш да угасиш конкурсе. Ко си ти да их гасиш или одређујеш ко ће да их води.Kakvu tapiju? Nisam samo ja ovde moderator, neka drugi vode konkurse.
I za šta sam koristio bolest?
Za konkurse? Wtf
Neću ni da vodim više konkurse, niti ja određujem ko će da vodi, tu su Mika i Milanče, oni će ih voditi.Не глуми. Стално претиш да ћеш да угасиш конкурсе. Ко си ти да их гасиш или одређујеш ко ће да их води.
Ако ти не можеш, једноставно напусти.
Користиш да купиш време.
То смо одавно, али одавно прошли... И знамо да ја нисам од тих које се свлаче а богами се и тешко скидају.Hteo sam da kazem "Skini se" al vrag je odneo salu..
Ne osecam se nicim posebno izabrana, uvek sam pisala da bi imao vise radova, nisam imala nikakav poseban tretmanНе, ви сте желели конкурсе само за вас пар изабраних.
Vredjala si moderatore na Knjizevnost, da su nesposobne itd., a i ja spadam u njima. A ja nisam nhtela da pisem tamo nista, ni da menjam ni brisem, zato sto i ja ucestvujem na konkurse, pa da ne bude problem oko toga.Ко је нико? Ко ТЕБЕ вређа? Ко је фрустриран?
Ниси приметила да упадљиво избегавам да те спомињем? Из неке врсте емпатије. Али теби то не смета да пљуцкаш иза леђа. Тагуј ме ко човек да ти одговорим.
Свесна си шта све знам о теби и колико је безначајан твој покушај да пљуцкаш по мени.
To sam procitala, Milance je kazao da je orica stigla njemu a on je kasno prepratio.Модераторко, зашто ниси написала на теми о конкурсу да се одлаже и да се радови шаљу искључиво Бадрију кад си тако вредна и паметна?
Одакле ти то да се радови прослеђују од једног до другог?
Ко се усуђије да пррпричава оно што му је поверено као модератору?
Запитај се.. Ако ја нисам хтела да пошаљем директно њему, да ли постоји озбиљан разлог за то.
Престани са улогом наувног невинашцета, не стоји ти.
Nemas ti nista od toga sestro slatka sto si tako negativna. Negativna si sebi. Ja idem da gledam seriju.То смо одавно, али одавно прошли... И знамо да ја нисам од тих које се свлаче а богами се и тешко скидају.
А ти не умеш да се шалиш.
Ја негативна? Па не, само исписујем речи истине.Nemas ti nista od toga sestro slatka sto si tako negativna. Negativna si sebi. Ja idem da gledam seriju.
Да ли је објаснио зашто је стигла њему?Ne osecam se nicim posebno izabrana, uvek sam pisala da bi imao vise radova, nisam imala nikakav poseban tretman
Vredjala si moderatore na Knjizevnost, da su nesposobne itd., a i ja spadam u njima. A ja nisam nhtela da pisem tamo nista, ni da menjam ni brisem, zato sto i ja ucestvujem na konkurse, pa da ne bude problem oko toga.
Nisam te citirala, jer nisam mislila o tebi, jer nije ovo jedini put da ima neki problem. I pisala sam uopste, ne samo za ovo sada
To sam procitala, Milance je kazao da je orica stigla njemu a on je kasno prepratio.
Nije meni objasnio, a nisam ni pitala. Kao sto sam vec rekla: na konkurse sam ucesnik, ko i drugi, i ne pitam ko je kome i kako poslao, niti ista drugo, bas radi to sto sam moderator, da ne bi neko mislio da sam privilegovana.Да ли је објаснио зашто је стигла њему?
Јер је бау био у болници. Да ли је објаснио зашто се 9 дана није сетио да је проследи? Чак ни када је на пдф који модерише објављено да се рок продужава?
А није да није био на форуму.