gost 432683
Iskusan
- Poruka
- 5.571
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rođendan?Aj, popijte nesto od mene, castim danas :*
I ja sam to pomislila!Само не капирам како је отворена јутрос а ја сам данас писала у старој.
Јел ово нека зона сумрака или кој рац.
Težak je danDanas definitivno nije moj dan.
Pozdravljam vas.
To je ludilo od kafane i za sve je kriv nas horoskop.Само не капирам како је отворена јутрос а ја сам данас писала у старој.

Milance nisi ti kriv nista !Nije
To je sve zbog mene
Ja ću da pokušam da se malo povučem
Talentovan sam za pravljenje srannnnja
Malo RL bi mi dobro došlo
Ako bude RL-a
Obrisali ovu danas, pa je opet otvorili malopreСамо не капирам како је отворена јутрос а ја сам данас писала у старој.
Dobra je kafana MilančečečeNije
To je sve zbog mene
Ja ću da pokušam da se malo povučem
Talentovan sam za pravljenje srannnnja
Malo RL bi mi dobro došlo
Ako bude RL-a
pu poslednja
Ja se ponadala da ću poslednja biti jaJa se dakle uključujem na 6. stranipu poslednja
![]()

Gde je sad @Baudrillard da te adekvatno pozdravi zbog ovoga poslednja?Ja se dakle uključujem na 6. stranipu poslednja
![]()

Istina. Kafana izgleda pusto i avetinjski bez njegovog teranja u racGde je sad @Baudrillard da te adekvatno pozdravi zbog ovoga poslednja?![]()

Zato cemo mi njega.Istina. Kafana izgleda pusto i avetinjski bez njegovog teranja u rac![]()

A to zbog fazana, da nazdravimo otvaranju, kad vec niko nije ponudio ja sam, kad je Jeca bila cicija, jel tako @Konj_na_belom_princu ?Rođendan?
Ako jeste, srećan ti bio!
Sećam se da si Škorpija
Jedva cekam da cujem, samo nadam se da neces o pranju i peglanju, preskoci neko pranje subotom. hahaha...
Vidi sta imam, rakijicu sa jagodicama, da nazdravimo i petku i jazav... Ups, fazanu!Jedva cekam da cujem, samo nadam se da neces o pranju i peglanju .. hahaha...
Imaš onih 6 tamno bordo debelih figurica?@Agatha Setih te se malopre, brisala sam prašinu i silne figurice ali sam se opametila, sve u šaku pa pod slavinu, eno mi se suše Bude![]()