- Poruka
- 25.033
To sto sam ja videla videla sam, al mene niko vid’o nije@-Jelena- dodji da vidis.. ma sta ima da gledas sto nisi vec videla...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto sam ja videla videla sam, al mene niko vid’o nije@-Jelena- dodji da vidis.. ma sta ima da gledas sto nisi vec videla...

Ovo cu dzentlmenski da precutim.To sto sam ja videla videla sam, al mene niko vid’o nije![]()
Nije vise konj glavna faca a? Vidim koprca se nesto. Koji vam je taj fazan pa sad?

Videla je ona i vece ludilo od nase kafane.Nije videla ludilo od nase kafane.

Krelac ili pevac bice dobro pecenjeNije vise konj glavna faca a? Vidim koprca se nesto. Koji vam je taj fazan pa sad?![]()

Bogu hvala pa jesam.Videla je ona i vece ludilo od nase kafane.![]()

Znaci konj odsvirao svoje...Krelac ili pevac bice dobro pecenje![]()

E sad ono crveno dupe od plisa ne mogu da precutimBogu hvala pa jesam.![]()
Odsvirali mi mnogi moj pa sam morao i ja.Znaci konj odsvirao svoj
Ono na senfiju... eno ga tamo, jos visiE sad ono crveno dupe od plisa ne mogu da precutim
a hteo sam jbg zbog kjaer da devojka ne pomisli da je juri manijaq..

Ne mogu sad da trazim u bazi doope&sesy.. moracu da brisem dosta..Ono na senfiju... eno ga tamo, jos visi![]()
Sta je povod?Aj, popijte nesto od mene, castim danas :*
Ko se ljuti...Сад сам много љута.
Šalim se, šta ti je, vidiš da je bio haos i oko otvaranja.
Ma to zbog Saturna u tranziciji sa Merkurom, i zbog konjukcije Neptuna i Jupitera.Šalim se, šta ti je, vidiš da je bio haos i oko otvaranja.

Ti....i to za sveKo se ljuti...![]()
NijeMa to zbog Saturna u tranziciji sa Merkurom, i zbog konjukcije Neptuna i Jupitera.![]()
Lele, opet se izvinjavas!Nije
To je sve zbog mene
Ja ću da pokušam da se malo povučem
Talentovan sam za pravljenje srannnnja
Malo RL bi mi dobro došlo
Ako bude RL-a