- Poruka
- 83.968
Brate ovo je neki trol. Garantovano je neki mesar iz kasapnice u Novom Sadu.Pa kako si zavisna od foruma kad si duže na forumu od mene a imaš manje od 500 poruka?
Ja sam zavisnik![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate ovo je neki trol. Garantovano je neki mesar iz kasapnice u Novom Sadu.Pa kako si zavisna od foruma kad si duže na forumu od mene a imaš manje od 500 poruka?
Ja sam zavisnik![]()
Ja sam citao da shoping neutralishe kortizol i produzava zivot.Bila sam u pošti i obavila prvu turu kupovine. Ostalo kasnije![]()
Ma sve ok.Moja greška
Izvini @Mika
Ne ćuti, pucaj.Bolje da ćutim, tako je najbolje. Pogledajte prilog 1053682

BauĆao, Lunjo.
propustio si noc za performans, kako se sad osecas?

Nema veze, biće neki drugi put.Baupropustio si noc za performans, kako se sad osecas?
![]()

Drugi put.Ne ćuti, pucaj.
Držim te za reč.Drugi put.
to si nocas trebao da se plasis i da nas plasis, kad je bilo skidanjeBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Može.Nego, pade mi na pamet, zašto ne bismo uveli tradiciju da novu kafanu otvara onaj ko najviše postova ima u staroj? Ili da se smenjujemo, pa svaku narednu otvori neko drugi, kao Skupštinsku kafanu što otvara? Ko se slaže, neka stavi srce ili lajk, ko je protiv, tužić ili hejt. Bez mene, ja nisam zainteresovana da otvaram.

Nemoj opet neke promene, dovoljno mi je bilo promena imena.Nego, pade mi na pamet, zašto ne bismo uveli tradiciju da novu kafanu otvara onaj ko najviše postova ima u staroj? Ili da se smenjujemo, pa svaku narednu otvori neko drugi, kao Skupštinsku kafanu što otvara? Ko se slaže, neka stavi srce ili lajk, ko je protiv, tužić ili hejt. Bez mene, ja nisam zainteresovana da otvaram.
meni se svidja ideja, taman da oni sto su tuzni jer su nonlajferi imaju neku satisfakciju od te tugeNego, pade mi na pamet, zašto ne bismo uveli tradiciju da novu kafanu otvara onaj ko najviše postova ima u staroj? Ili da se smenjujemo, pa svaku narednu otvori neko drugi, kao Skupštinsku kafanu što otvara? Ko se slaže, neka stavi srce ili lajk, ko je protiv, tužić ili hejt. Bez mene, ja nisam zainteresovana da otvaram.

Nisi ti ovde sam.Nemoj opet neke promene, dovoljno mi je bilo promena imena.
Već me hvata anksioznost.
jel misliš na podrum u geci konu? pričao mi taj prodavac za svoju ispalu. prodao knjigu alberta špera za sitne pare, posle kupac došao da mu kaže da je preprodao za nekih 5-6 hiljada evraoriginalno izdanje Majn Kampfa u Knezu
Koje pravilo? Ja vas sve volim, ne bih da se Mika ili bilo ko oseća loše, ali gde je to pravilo? Ja sam ovde duže od tebe, a nekako mi je promaklo.Može.
Ja se izvinjavam što sam prekršio pravilo.
Miki stvarno nisam hteo da "otmem" kafanu to jest nisam znao da otvara samo jedan član.
A sad dal je 19 700 ili 19 900 postova to po meni zaista nema veze.
Imao sam inspiraciju.
@Mika sorry![]()
ja imam neko staro lepo izdanje Seherezade sa sve arabeskamajel misliš na podrum u geci konu? pričao mi taj prodavac za svoju ispalu. prodao knjigu alberta špera za sitne pare, posle kupac došao da mu kaže da je preprodao za nekih 5-6 hiljada evra

Nisam, ali mogu valjda da kažem da mi ne sviđa ideja oko promena, bilo kakvih promena.Nisi ti ovde sam.