Knjiški moljac dobrovoljac XI

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolje da ćutim, tako je najbolje.
Mundzu.gif

Nego, pade mi na pamet, zašto ne bismo uveli tradiciju da novu kafanu otvara onaj ko najviše postova ima u staroj? Ili da se smenjujemo, pa svaku narednu otvori neko drugi, kao Skupštinsku kafanu što otvara? Ko se slaže, neka stavi srce ili lajk, ko je protiv, tužić ili hejt. Bez mene, ja nisam zainteresovana da otvaram.
Može.
Ja se izvinjavam što sam prekršio pravilo.

Miki stvarno nisam hteo da "otmem" kafanu to jest nisam znao da otvara samo jedan član.

A sad dal je 19 700 ili 19 900 postova to po meni zaista nema veze.

Imao sam inspiraciju.
@Mika sorry :kpozdrav:

Nego, pade mi na pamet, zašto ne bismo uveli tradiciju da novu kafanu otvara onaj ko najviše postova ima u staroj? Ili da se smenjujemo, pa svaku narednu otvori neko drugi, kao Skupštinsku kafanu što otvara? Ko se slaže, neka stavi srce ili lajk, ko je protiv, tužić ili hejt. Bez mene, ja nisam zainteresovana da otvaram.
Nemoj opet neke promene, dovoljno mi je bilo promena imena.
Već me hvata anksioznost.

meni se svidja ideja, taman da oni sto su tuzni jer su nonlajferi imaju neku satisfakciju od te tuge :whistling:

Može.
Ja se izvinjavam što sam prekršio pravilo.

Miki stvarno nisam hteo da "otmem" kafanu to jest nisam znao da otvara samo jedan član.

A sad dal je 19 700 ili 19 900 postova to po meni zaista nema veze.

Imao sam inspiraciju.
@Mika sorry :kpozdrav:
Koje pravilo? Ja vas sve volim, ne bih da se Mika ili bilo ko oseća loše, ali gde je to pravilo? Ja sam ovde duže od tebe, a nekako mi je promaklo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back