Ajde da pustimo ovu temuKoje pravilo? Ja vas sve volim, ne bih da se Mika ili bilo ko oseća loše, ali gde je to pravilo? Ja sam ovde duže od tebe, a nekako mi je promaklo.
Kao da se ništa nije desilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde da pustimo ovu temuKoje pravilo? Ja vas sve volim, ne bih da se Mika ili bilo ko oseća loše, ali gde je to pravilo? Ja sam ovde duže od tebe, a nekako mi je promaklo.

Mika je velika curica, nece ona da se naljuti, eto, samo treba da se dogovorimo, pa cemo tako daljeKoje pravilo? Ja vas sve volim, ne bih da se Mika ili bilo ko oseća loše, ali gde je to pravilo? Ja sam ovde duže od tebe, a nekako mi je promaklo.

kako se nije desilo odveo si neoplantu u zasebnu sobu i posle si izasao i kazes kao da se nista nije desilo..Ajde da pustimo ovu temu
![]()
a dobro, ali promene su nekada lepe, ta dijalektika pokrece svetNisam, ali mogu valjda da kažem da mi ne sviđa ideja oko promena, bilo kakvih promena.
Možeš. Reko si.Nisam, ali mogu valjda da kažem da mi ne sviđa ideja oko promena, bilo kakvih promena.
Dobro.Ajde da pustimo ovu temu
![]()

Promene nek' idu u rac, užasavaju me.a dobro, ali promene su nekada lepe, ta dijalektika pokrece svet![]()
bre, ovde svaka cura kad dodje, nadje nekog svog, samo ja, jadna, nikako da razradim ppkako se nije desilo odveo si neoplantu u zasebnu sobu i posle si izasao i kazes kao da se nista nije desilo..

Evo recimo Konj.. on se stalno zaljubljuje i uvek izabere drugu.. a ta jadna druga i ne sluti da je Konj non stop zaljubljen a da je ona samo predmet zaljubljenosti jedno kratko vreme.a dobro, ali promene su nekada lepe, ta dijalektika pokrece svet![]()
sreca pa to nikada ne vazi za prvu ljubav, prva je ljubav uvek prva i jedinaEvo recimo Konj.. on se stalno zaljubljuje i uvek izabere drugu.. a ta jadna druga i ne sluti da je konj non stop zaljubljen a da je ona samo predmet zaljubljenosti jedno kratko vreme.
Moje saucesce svakoj u koju se zaljubim.

Jes to je isto ko i sa sexom.. Prvo iskustvo je neponovljivo posle sve mu dodju nekako istesreca pa to nikada ne vazi za prvu ljubav, prva je ljubav uvek prva i jedina![]()

De si, Moco, skinuo si se?
A mene užasava nedostatak istih.Promene nek' idu u rac, užasavaju me.

Lici to na meneuleteo mi Sena![]()