Borko Smorko
Ističe se
- Poruka
- 2.694
Zasto tvoja fotka ne moz da se uvelicha?..xDSad je jutro .![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto tvoja fotka ne moz da se uvelicha?..xDSad je jutro .![]()
ne znamZasto tvoja fotka ne moz da se uvelicha?..xD
Ko radi, taj i ima.Kafa, pa arbajt.
Fck it...moura se.
Dobro, skini se sad.Gledam Dinu.. Pouzrdav sa Arakisa.
Ima grbu...Ko radi, taj i ima.
Ajde, ajde, znaš koliko ljudi nema posao, a treba im. Budi srećan i gledaj to sa vedrije strane.Ima grbu...
Al dobro..Ne mogu ovaj put da kukam, bar za sad.
Valja li?Gledam Dinu.. Pouzrdav sa Arakisa.
aj tiDobro, skini se sad.
Ne mogu uci ce mi pesak u dupe.Dobro, skini se sad.
Već jesam.
u pravu si, al ja želim da zadržim svoje pravo na malu dozu zdravog samosažaljenja, makar kad se radi o ranom nasilnom buđenju i radu subotomAjde, ajde, znaš koliko ljudi nema posao, a treba im. Budi srećan i gledaj to sa vedrije strane.
Bez knjige je besmisleno gledati. I to ne jedna knjiga ima da se okozisValja li?
Da se procita knjiga prvo ili..?
Pa imaš pravo, podržavam.u pravu si, al ja želim da zadržim svoje pravo na malu dozu zdravog samosažaljenja, makar kad se radi o ranom nasilnom buđenju i radu subotom![]()
Ajde ne kukaj makar neces da gledas ONE faceu pravu si, al ja želim da zadržim svoje pravo na malu dozu zdravog samosažaljenja, makar kad se radi o ranom nasilnom buđenju i radu subotom![]()
Ako me lozis pa procitam knjigu zabadava, hakovatju ti profil...xDBez knjige je besmisleno gledati. I to ne jedna knjiga ima da se okozis
Iznenadices se da u knjizi postoje originalni delovi koji su na cistom srpskom jeziku.
Izbaci to iz glave.. nek ti padne na um nasa RED sa telom kosuteSad mi pala slika jednog hibrida na pamet:
Naked JK sa AV glavom...
Nie smeshno.

Taj sam..xDA neki ljudi rade i nedeljom.
Nesvakidasnje iskustvo.. za testiranje razumevanja vizija sa kojim se u normalnom zivotu ne bi nikad susreo.Ako me lozis pa procitam knjigu zabadava, hakovatju ti profil...xD
Odakle meni telo košute?Izbaci to iz glave.. nek ti padne na um nasa RED sa telom kosute![]()