- Poruka
- 73.850
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisljamo malo.Odakle meni telo košute?![]()
Moja istorija je dosadna, samo neke knjige pretražujem.Ova mi je jedna od boljih na tu temu:
![]()
Ma sibnucu ti ja par adresa na pp...Moja istorija je dosadna, samo neke knjige pretražujem.![]()
Sad si me razdrmao pred sljaku. Ima da zapnem iz sve snage...
Av avDobro jutro
Šta bi tek bilo da je neki death metal, kako bi onda zapeo.Sad si me razdrmao pred sljaku. Ima da zapnem iz sve snage...![]()
Ja mnogo retko gledam serije, ali ovoj se bas spremam, jer knjiga je odlicna.Ja sam ovu seriju počela. Odgledala sam jednu i po epizodu, deluje mi da je baš teška.
https://m.imdb.com/title/tt10834220/
Meni je sladoled slaba tacka.
Ja sam počela, za sad je super, ali izgleda da me stigao umor, pa mi se spava, nisam mnogo odmakla.Ja mnogo retko gledam serije, ali ovoj se bas spremam, jer knjiga je odlicna.
E jbg skinuo sliku, nije vreme sladoledaMeni je sladoled slaba tacka.![]()
Kako kome, meni je uvek vreme sladoleda. Ja sam jedno veeeliko dete!E jbg skinuo sliku, nije vreme sladoleda
Zvoni ti viberJa sam počela, za sad je super, ali izgleda da me stigao umor, pa mi se spava, nisam mnogo odmakla.
Red, odgledao sam TabooJa sam počela, za sad je super, ali izgleda da me stigao umor, pa mi se spava, nisam mnogo odmakla.
aaaaaaaaaa i ti voliš pećinareeeee ♥♥♥
Rekla sam ti i onda da ja neću, nije to za mene.Red, odgledao sam Taboo
Onako, moze da se gleda a i ne mora. Solidna serija, nista posebno