...indigo child...
stubborn heart
- Poruka
- 9.751
Добро јутро 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi, kad preteraš sledi kontraefekatŠta bi tek bilo da je neki death metal, kako bi onda zapeo.![]()
Ti kao Mika, zeznule ste i Balzaka koliko pijete kafe.Ne bi, kad preteraš sledi kontraefekat
Dobar dan
Pošto me boli glava mislim da ću umesto standardnih 0,33 l popiti 0,5 l kafe. Vibriraću do kraja dana a čuka će da se čuje kao zidni sat al nek ide život.
Ti kao Mika, zeznule ste i Balzaka koliko pijete kafe.![]()
Pazi šta radiš, da ne preteraš sa dinamitom, posle budeš u vestima Krstarice.Ne pijem mnogo, ali to što pijem je dinamitno![]()
El da kupuješ knjige?Јела сам маст на леба,со и паприку.
А сад одо на бувљак.
И на Сунцеееее
Шта наватам.El da kupuješ knjige?![]()
Gledaj da navataš nešto dobro.Шта наватам.
Pazi šta radiš, da ne preteraš sa dinamitom, posle budeš u vestima Krstarice.![]()
Kad vidim te naslove nije mi dobro, šteta što ne mogu da se blokiraju ad blockerom.Bože sačuvaj
Mada mislim da su anyway prezauzeti vrlo detaljnim obaveštavanjem javnosti o gorućim temama kao što su uzdasi u toku seksa, veličine i oblici polnih organa i sve ostalo što može ili ne može biti s tim u vezi.
Što to čitaš, dideš u rac.ja to čitam ne stidim se
I ja! Razne sam pametne stvari pročitala tamo koje će mi koristiti. Ne mogu sad da se setim nijedne, ali da.ja to čitam ne stidim se
Ja počela Chestnut man, gledala LCDP.Maid ili Squid game, pitanje je sad.
Mislim da ću ipakThe Chesnut Man, sad ga nađoh na Netflixu.
Casa de Papel i The Queens's Gambit, gledao neko?
lože me nepotrebne informacijeŠto to čitaš, dideš u rac.
Ja počela Chestnut man, gledala LCDP.
Squid game, sasvim solidna serija, Maid i Chesnut Man nisam gledao.Maid ili Squid game, pitanje je sad.
Mislim da ću ipakThe Chesnut Man, sad ga nađoh na Netflixu.
Casa de Papel i The Queens's Gambit, gledao neko?
sudeći po ovom velik mi jeDoktor otkrio – kako na osnovu ŠAKE da utvrdite dužinu muškog „ponosa“ (video)
Squid game, sasvim solidna serija, Maid i Chesnut Man nisam gledao.
Casa de Papel mi deluje kao sapunica, to nemam nameru ni da gledam.
A Queen's Gambit mi je bila odlična.