- Poruka
- 131.279
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Даjel željka kornjača

Ja sam imala dve kornjače, obe su se zvale Željka!jel željka kornjača
Dugine obitelji okupljalju LGBTIQ roditelje, parove i pojedince/ke koji imaju decu ili žele da postanu roditelji i njihove porodice.
ja ne bih voleo da neko dete ima tatu i tatu i raste gledajući njihovu uzajamnu nježnostDugine obitelji okupljalju LGBTIQ roditelje, parove i pojedince/ke koji imaju decu ili žele da postanu roditelji i njihove porodice.
To je njihova slikovnica i samim tim razumljiva je poruka.
Ako bi sa sigurnošću mogla da se dokaže skladnost odnosa, mentalno zdravlje i zadovoljavajuće meterijalno stanje tih parova, potpuno isto to mislim i za heteroseksualne parove koji bi da usvajaju decu, mislim da je divno da se deca smeste u porodice umesto da propadaju i pate po sirotištima. Mislim da homoseksualnost ne može da se nauči ili prenese, ako baš imate nešto protiv toga, nego se čovek tako rađa i nažalost, manja je mogućnost da čovek bude srećan i ravnopravan član društva u ovom zadrtom svetu.
sasvim je okej da ti nešto ne volišja ne bih voleo da neko dete ima tatu i tatu i raste gledajući njihovu uzajamnu nježnost
da ako nisu tata i tata ili mama i mamasasvim je okej da ti nešto ne voliš
a ja, na primer, mislim da je bolje da dete raste u kući gde se neki ljudi vole i vole njega, nego u hladnim i od emocija operisanim ustanovama