Knjiški moljac dobrovoljac XI

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan

Jedan vic sa kumanovskim dijalektom, ko ne razume, moze meni pp, tek da vidim radi li mi inboks, jadan, mesecima mrtav

........

Фатиле се жирафа и жељка.

После неколко године идење, жељка гу прашуе жирафу:

Сигурно ли ме сакаш?

Да, највише на свет!

А да не ме сакаш заради куќу?

.......

I dovidjenja, do posle, odoh da njupam i ja kupus, ali posni :lol:

1635350302017.png

Dugine obitelji okupljalju LGBTIQ roditelje, parove i pojedince/ke koji imaju decu ili žele da postanu roditelji i njihove porodice.
To je njihova slikovnica i samim tim razumljiva je poruka.
Ako bi sa sigurnošću mogla da se dokaže skladnost odnosa, mentalno zdravlje i zadovoljavajuće meterijalno stanje tih parova, potpuno isto to mislim i za heteroseksualne parove koji bi da usvajaju decu, mislim da je divno da se deca smeste u porodice umesto da propadaju i pate po sirotištima. Mislim da homoseksualnost ne može da se nauči ili prenese, ako baš imate nešto protiv toga, nego se čovek tako rađa i nažalost, manja je mogućnost da čovek bude srećan i ravnopravan član društva u ovom zadrtom svetu.

Dugine obitelji okupljalju LGBTIQ roditelje, parove i pojedince/ke koji imaju decu ili žele da postanu roditelji i njihove porodice.
To je njihova slikovnica i samim tim razumljiva je poruka.
Ako bi sa sigurnošću mogla da se dokaže skladnost odnosa, mentalno zdravlje i zadovoljavajuće meterijalno stanje tih parova, potpuno isto to mislim i za heteroseksualne parove koji bi da usvajaju decu, mislim da je divno da se deca smeste u porodice umesto da propadaju i pate po sirotištima. Mislim da homoseksualnost ne može da se nauči ili prenese, ako baš imate nešto protiv toga, nego se čovek tako rađa i nažalost, manja je mogućnost da čovek bude srećan i ravnopravan član društva u ovom zadrtom svetu.
ja ne bih voleo da neko dete ima tatu i tatu i raste gledajući njihovu uzajamnu nježnost

sasvim je okej da ti nešto ne voliš :)
a ja, na primer, mislim da je bolje da dete raste u kući gde se neki ljudi vole i vole njega, nego u hladnim i od emocija operisanim ustanovama
da ako nisu tata i tata ili mama i mama
i mislim da prvo treba da se reše univerzalnija prava a to su:
prava gladnih da budu siti
prava siromašnih da ne budu siromašni
rasna i etnička prava i tako dalje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back