Knjiški moljac dobrovoljac XI

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je osnovna postavka sto lgtb ``porodica`` nije prirodna sama po sebi. Zajednica je OK, neka zivi svako s kim hoce, moze i sa magarcima sto se mene tice, ali porodica se ne moze svesti samo na zajednicu, roditeljstvo jos manje.
postoji svašta što je prirodno, ali se borimo protiv toga jer je loše (bolest, poplava, bes, nepravda uzrokovana prirodnim ljudskim osobinama...)
ili
to što je nešto prirodno, nije samim tim obavezno dobro

(kad te boli zub zbog karijesa, ideš da rešavaš taj problem, ne čekaš da priroda uradi svoje i ostaneš bez zuba u najboljem slučaju)

a sad ne razumem zašto ne bismo intervenisali razumno u bilo kom slučaju, ili makar zašto se ne bismo okanuli tema u koje se ne razumemo, ali odnekud imamo "the stav"

meni smeta isključivost u svakoj temi, pa i u ovoj

Po prvi put da kazem da mislim da ove teme nisu za Moljca.. jer su mnogo osetljive i vode samo bespotrebnom raspravljanju i razlicitim stavovima bez konacnog zakljucka.
Ajd hipotetično
Šta bi ti više voleo
Da rasteš u porodici gde pijani ćale leši ženu i decu i sve pare sprčka u kafani ( što je vrlo česta pojava) ili da imaš istopolne roditelje u harmoničnom odnosu koji te obasipaju ljubavlju i pažnjom?

postoji svašta što je prirodno, ali se borimo protiv toga jer je loše (bolest, poplava, bes, nepravda uzrokovana prirodnim ljudskim osobinama...)
ili
to što je nešto prirodno, nije samim tim obavezno dobro

Godišnje u našoj državi dvocifren broj dece iz samo po sebi prirodnih porodica ostane bez majke jer ih otac ubije.

Koliko vas zna za ovu statistiku i koliko vas ovo uopšte zanima? Koliko vas koji imate stav o homoseksualnim porodicama ima stav i o ovome? Šta vam je preče?

Ajd hipotetično
Šta bi ti više voleo
Da rasteš u porodici gde pijani ćale leši ženu i decu i sve pare sprčka u kafani ( što je vrlo česta pojava) ili da imaš istopolne roditelje u harmoničnom odnosu koji te obasipaju ljubavlju i pažnjom?
Najviše bi voleo da živim normalano u normalnoj porodici.. bez dve tate i dve mame.

Po prvi put da kazem da mislim da ove teme nisu za Moljca.. jer su mnogo osetljive i vode samo bespotrebnom raspravljanju i razlicitim stavovima bez konacnog zakljucka.
pa, svaka tema je za kafanu, a i ja ovde još nisam videla zlu krv, fino se razgovara, sve je pod kontrolom i rekla bih da drugačije i ne može biti u ovom društvu ♥

Kad smo kod PRIRODE koja im je glavni argument
Među životinjama ima nebrojeno primera homoseksualnosti
A druge životinje ih ne sankcionišu zbog toga
da, nisam htela dalje da potežem i to, malo se bojim da ne postanemo dosadni s temom, ali stoji to da se sigurno nećemo uvek slagati ni oko manje teških tema, pa se nećemo vređati
el tako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back