- Poruka
- 73.848
I zašto ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko cuva glasacke kutijeAli ipak idi da glasaš!
Takvi ima samo na leto....i ni kod njih nije bas tako jeftinoKako nema, zar nema polovnih knjiga, na buvljacima, kod uličnih prodavaca?
Ne treba.I jel treba da se objasni zašto baš tako?
Kako misliš anonimno glasanje?A jel može anonimno glasanje?
Tebi cu jedan kuvar da poklonimTakvi ima samo na leto....i ni kod njih nije bas tako jeftino
Ovde ima da se nađe uvek, po buvljacima ili kod nekog uličnog prodavca, naravno nije uvek baš toliko jeftino, ali ima vrlo povoljnih knjiga, a dobrih.Takvi ima samo na leto....i ni kod njih nije bas tako jeftino
Moze, tnxTebi cu jedan kuvar da poklonim![]()
Al da zoves na klopuMoze, tnx![]()
Pa znaš valjda šta znači anonimno?Kako misliš anonimno glasanje?
Znam, ali kako misliš da je to moguće na konkursu, ide se i glasa, nema drugog načina.Pa znaš valjda šta znači anonimno?
Pa lepoZnam, ali kako misliš da je to moguće na konkursu, ide se i glasa, nema drugog načina.
Dobro.Znam, ali kako misliš da je to moguće na konkursu, ide se i glasa, nema drugog načina.
Glasaću, ima još do sutra uveče vremena.El ima još neko da nije glasao? Ko ne glasa može odma' da ide u rac i tamo nek' i ostane.![]()
Dobro tebe i ovako i onako redovno oteram u rac.Glasaću, ima još do sutra uveče vremena.
Kasa je vrhMaid ili Squid game, pitanje je sad.
Mislim da ću ipakThe Chesnut Man, sad ga nađoh na Netflixu.
Casa de Papel i The Queens's Gambit, gledao neko?
Sizifovski. Kako si ti?Jeste dobro?