eveline
Elita
- Poruka
- 23.042
ako sam razumela, ti nećeš da ti izlaze obaveštenja da ti je neko nešto lajkovao ili srcovao etc?de to ima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako sam razumela, ti nećeš da ti izlaze obaveštenja da ti je neko nešto lajkovao ili srcovao etc?de to ima
Znaci ne znas tacno da li to ja plesem pred ogledalom, ili ima nas dve...Priznajem da mi supermoći nisu baš toliko precizne, ne vidi se najbolje.![]()

Ne zapitkuj toliko, što si ljubomorna na moje supermoći?Znaci ne znas tacno da li to ja plesem pred ogledalom, ili ima nas dve...![]()
Profil > Opšta podešavanja > Primajte obaveštenja kada neko...de to ima
Mozda ja i Elle plesemoNe zapitkuj toliko, što si ljubomorna na moje supermoći?
vidi boljePa kad slušaš one tvoje muzike.Priznajem da mi supermoći nisu baš toliko precizne, ne vidi se najbolje.![]()
Sve si pokvarila, to je on trebalo da vidiMozda ja i Elle plesemovidi bolje

Vidis da slabo vidiSve si pokvarila, to je on trebalo da vidi![]()
pocinjem da sumnjam u njegove super mociMozda ja i Elle plesemovidi bolje

Ja vas ništa ne razumem...
Eh sad, koliko sam već gledao, pokvarile mi se supermoći.Bau k(l)aze da ima super moci i vidi nas sta radimo....da vidimo sta radis ti... @Baudrillard ?
nisam ja čovek sa dnau opstim podesavanjima na dnu, Primajte obavestenja kad... pa otcekiras za reakcije
Pregleda Bixi temu. Samo kažem...Bau k(l)aze da ima super moci i vidi nas sta radimo....da vidimo sta radis ti... @Baudrillard ?
ja bi da onaj ko je lajkovao sinuje da sam ja sinovao i ako bih mogao da lajkujem lajkoveako sam razumela, ti nećeš da ti izlaze obaveštenja da ti je neko nešto lajkovao ili srcovao etc?
hakovali su mi ne mogu da uđemProfil > Opšta podešavanja > Primajte obaveštenja kada neko...
neka javi momoi da kursadžije imaju na imdb 9,6Pregleda Bixi temu. Samo kažem...
Nikad Kleopatra, balkanska proročica, krunisana kraljica među prorocima od tebe.Eh sad, koliko sam već gledao, pokvarile mi se supermoći.![]()
![]()
![]()
voditeljka obukla zeku, vojo prokleo majčino mlijeko
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))jbg hoćuoećš video?