- Poruka
- 113.753
To je dobra osobinaJesam ponekad. Meni kad neko ne prija, potpuno mu je to jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je dobra osobinaJesam ponekad. Meni kad neko ne prija, potpuno mu je to jasno.
Psovke su vrlo deskriptivneMorala bih da opsujem da bih pojasnila.
Samo mi fali da počnem da psujem i kompletna sam![]()
ponekad opsujem na časuPsovke su vrlo deskriptivne
Obaška što su eliminator stresa
A i nekako čine atmosferu neposrednom

Naravno da sam odma okrenula!!!
ja okrenuo i ništa---
evo i linka za žiro račun za uplatu www.krstarica.obrasci.org.com.sr

Mislis?ja okrenuo i ništa---![]()
vaše malo znači mnogo za krstuBrzo se snalaziš.
Nema smajli šipak, a neću onaj prst...![]()
E toooIA
IJa
IA
Ja sam bila već odrasla, kad idem ulicom i mangupi mi dobace:" Mala, ispalo ti oko!"
Ja ne volim društvo u kome ne mogu da opsujem. Ali dobro, ja ljude koje volim zovem siso, kretenu, idiote, veštice... Ok, bolje da ne nastavljam.Psovke su vrlo deskriptivne
Obaška što su eliminator stresa
A i nekako čine atmosferu neposrednom
jaooooJa sam bila već odrasla, kad iddm ulicom i manfupi mi dobace:" Mala, ispalo ti oko!"
A ja gledam gde je!
moje omiljene prijateljice divno psujuJa ne volim društvo u kome ne mogu da opsujem. Ali dobro, ja ljude koje volim zovem siso, kretenu, idiote, veštice... Ok, bolje da ne nastavljam.
Ja najčešće bezlično psujem i onda me jezivo nerviraju dušebrižniciJa ne volim društvo u kome ne mogu da opsujem. Ali dobro, ja ljude koje volim zovem siso, kretenu, idiote, veštice... Ok, bolje da ne nastavljam.
A ja umem da kažem i idi u rac, ali ne sa lošom namerom. Više onako, usput.Ja najčešće bezlično psujem i onda me jezivo nerviraju dušebrižnici
Velika je razlika reći AUKURAC I IDIUKURAC!
Pa gukni, treperim od radoznalosti!jaoooo
ja imam mnogo goru foru sa Dorćola!
brutalna
Zasto si me ofiraoStigao mi pp, ali od forumaša, božemeprosti!
Senin sladoled?Stigao mi pp, ali od forumaša, božemeprosti!
Ali nije od tebe.Zasto si me ofirao![]()