Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Regulisaću vas zato što pričate na makedonski, znate da je to zabranjeno?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vcera - juce ili sinoc?![]()
vcera je juce ili sinoc?![]()

Od dorucek do sega se vo voda, a jas na sonce, edvaj uspeav da gi ubedam malku da vlezimekako bre ti udri sonceto???
vidov preubavo more, kade si?
PonekogasPricas srpski?
na more so deca e odmor samo za deca, se' ostanato e Lele koga ke se vratam doma, da se odmoram!Od dorucek do sega se vo voda, a jas na sonce, edvaj uspeav da gi ubedam malku da vlezime

i to samo zato sto sporije pisemo nego sto pricamo, inace i to bi ti promakloMislim da im razumem samo smajlije.

I ja.Mislim da im razumem samo smajlije.

juce је вчера а sinoc je вчера вечер
Vcera - juce ili sinoc?
Ybt, ja mislio vcera je vecera.![]()
i to samo zato sto sporije pisemo nego sto pricamo, inace i to bi ti promaklo![]()

Ma laze on, pusti gai to samo zato sto sporije pisemo nego sto pricamo, inace i to bi ti promaklo![]()
Juce je bilo nesto oko lezalke, i jedan albanac pocne na albanskom, ja na engleskom, pa mi kaze " pricas srpski?"
Ja: Po malo..
Kad je poceo on da "prica" pomislih sta malo, ja sam bila ekspert![]()

Šta pomalo, trebala si da kažeš da si modulator na srpskom forumu za Jezik.Ja: Po malo..
Još da nam i taj posle dođe ovde.Šta pomalo, trebala si da kažeš da si modulator na srpskom forumu za Jezik.![]()

I da prica srpskiJoš da nam i taj posle dođe ovde.![]()
Užas! Ne spominji nas nikome.I da prica srpski

Nije, to čuva samo za sebe.Miko, a nisam u toku, jesi kacila sliku sankera?![]()

Bezi, zatvorice me ako ga slikamMiko, a nisam u toku, jesi kacila sliku sankera?![]()