S obzirom da sam u tim godinama, biram knjige, u koje sam sigurna da su dobre, jer je covek bogat onoliko koliko je procitao knjiga. Ahahah, uglavnom, uzivam da citam, pa evo neke preporuke od mene
Just Listen (samo slusaj) - Sara Desen. Ostavila jak utisak na mene, i preporucujem svima da je procitaju, jer je zaista poucna. U nekim delovima sam plakala.
Klika( The Qlique) - od Lizi Harison - Uvodi nas u zivot tinejdzera, zivot bogatih, razmazenih devojaka, i pokazuje nam da niko nije isti, i daje nam neko dodatno iskustvo kako da se ponesemo u nekim situacijama. Stvarno, stvarno dobra knjiga, svima preporucujem. Ima dosta delova, ja sam procitala 4 dela.
- Devojke- zaboravila sam pisca, uglavnom, ima 4 dela. "Zaljubljene devojke". "Devojke ostaju do kasno". "Devojke pod pritiskom", "Uplakane devojke" - Uvodi nas u surov svet tinejdzera, i kako da ostanemo svoje. Svima preporucujem.
- Tracara - Sesili fon Zigesar- sta reci
- Boze, da li si tu? Ja sam, Margaret- Pojacava nase iskustvo, mnogo lepa prica o devojci koja postaje tinejdzerka. -od Dzudi Blum.
- Zauvek - od Dzudi Blum - rasplakala sam se, dok sam je citala. Savrseno.
- Samo da smo zajedno- od Dzudi Blum - prica o drugaricama. Mnogo dobra knjiga.
i ima jos dosta. uglavnom ne mogu da kazem koja je bolja, ili da ih ocenim, jer uglavnom biram dobre knjige, i daaa. knjiga koja ostavlja utisak je ocito - Sjaj zvezda sa plafona- zaboravila sam pisca. U prici se radi o devojci i njenom drustvenom zivotu, problemima tinejdzera, i prihvatanje smrti njene majke.
A i sama pisem pricu. Pozelite srecu da jednog dana... je objavim.
Pozdravi