Enchanted
Veoma poznat
- Poruka
- 11.094
A jel će Bojan P. biti na raspolaganju ,E nešto mi ga više nekudiš?
Pa primirio se ali ako nastavi po starom sve je moguće

@bobanjov, Cvetković nije član DS-a ili barem nije bio kad je izabran za premijera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel će Bojan P. biti na raspolaganju ,E nešto mi ga više nekudiš?
Знам ... али је, као што рекох, непревазиђен извођач радова - послушник !@bobanjov, Cvetković nije član DS-a ili barem nije bio kad je izabran za premijera.
Pa primirio se ali ako nastavi po starom sve je moguće
@bobanjov, Cvetković nije član DS-a ili barem nije bio kad je izabran za premijera.
svak ko je najuren, uhlebi se kod Tome
ko je "najurio" ove naše forumaše da mi je znati, pa se sjatli kod naprednjaka![]()
Steta za Knezevica ,aj sto je optuzen i sto pricaju za njega da je krimos i lopov ...al kad bi jos uz sve to jos otisao kod Tome Solje u partiju onda bi stvarno dotakao dno , ne bi ga oprali ni Dunav i Sava od bruke .
pa hteo je da peva o Pajticu , sto je verovatno cak i odgovaralo centrali u Beogradu , al onda videse da tu ne bi otisao samo Pajtic i da je ulog suvise visok ... i na kraju vuk pojeo magarca ...Ma dovoljno je da on propeva na sudu, malo o Pajticu i kompaniji, ostalo je manje vise nebitno.
Њега или Тому ???
![]()
pa hteo je da peva o Pajticu , sto je verovatno cak i odgovaralo centrali u Beogradu , al onda videse da tu ne bi otisao samo Pajtic i da je ulog suvise visok ... i na kraju vuk pojeo magarca ...