Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.788
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve to zbog DjordjijaIvana se izgleda baš zaljubila do ušiju, pa samo otvara teme... :wink:

nosi se.
a tema - kombinacija picija i rileta.![]()
?
, da slusa muziku ko jedan ovde, da je dobar u dushi ko Dager, da je na mestu kao Nekomentarisani, da je detinjast ko Boba, da je pametan ko Parkan, da ima shmeka ko KadLupimLupim, hmm, da je posvecen ko jos jedan ovde, da voli da ide na zurke ko Klik, a duhovit, sta znam, trenuRno mi niko nije tako duhovit... Seticu se jos, pa cu dodavati... 
...pozeljnih Forumaskih Nezenja.
Devojke, ko vam je srcu prirastao, kako, zasto...?
Sta kod koga volite, da li biste nesto promenile?
Formirajte od vise njih svog potencijalnog Bar Trenutno Prihvatljivog.
) georgejune

Изгледа да само ја не пратим развој ситуације на овом форуму.
Као да сам један од оних што седе по кафанама у неком свом свету и бунилу и тек понекд се укључе у неку причу појма немајући кад је неко ушао или изашао...
Или су га конобари избацили...

nemoj sad da ti nadjem stare poruke u kojima si pisala svasta.![]()

Gle ovu temu... Hmm, da izgleda ko ovaj novi, GodIsADJ, da slusa muziku ko jedan ovde, da je dobar u dushi ko Dager, da je na mestu kao Nekomentarisani, da je detinjast ko Boba, da je pametan ko Parkan, da ima shmeka ko KadLupimLupim, hmm, da je posvecen ko jos jedan ovde, da voli da ide na zurke ko Klik, a duhovit, sta znam, trenuRno mi niko nije tako duhovit... Seticu se jos, pa cu dodavati...
![]()

mene je naterao da prepravim post, kakav manipulator!![]()

I da, evo sad ga videh, da ga interesuje nauchna fantastika, kao Bogarta.![]()

Е, ал мене не интересује научна фантастика. Волим Стар Трек и откидам на оне идиотске Ратове Звезда као блесав, али то је отприлике то.![]()