Klub...

Gle ovu temu... Hmm, da izgleda ko ovaj novi, GodIsADJ :P, da slusa muziku ko jedan ovde, da je dobar u dushi ko Dager, da je na mestu kao Nekomentarisani, da je detinjast ko Boba, da je pametan ko Parkan, da ima shmeka ko KadLupimLupim, hmm, da je posvecen ko jos jedan ovde, da voli da ide na zurke ko Klik, a duhovit, sta znam, trenuRno mi niko nije tako duhovit... Seticu se jos, pa cu dodavati... :)

Изгледа да само ја не пратим развој ситуације на овом форуму.
Као да сам један од оних што седе по кафанама у неком свом свету и бунилу и тек понекд се укључе у неку причу појма немајући кад је неко ушао или изашао...
Или су га конобари избацили...

Ako još umeš da pišeš pesme, priče, romane.....bićeš izistinski književnik....z;)

sve se svede da javno kazes ko ti se svidja
meni se NE svidja onaj brajan koen povraca mi se od njegovih postova, i ako procitam slucajno 1 od 10
onaj tuzni patak je smarac
cekaj da se setim, polako
tako cu negativnom eliminacijom mozda doci do simpaticnog forumasa
ali znas da je ovo piglu jel da
mislim sta ovako moze da se shvati

Ima na ovom forumu sjajnih umova... S vremena na vreme sapletem se o poneku repliku na koju se nasmejem onako izistinski....iz duše... Pojedine persone (same će se prepoznati) oduševe me originalnim pogledom na svet, britkošću jezika, pokretljivošću i brzinom uma, ljubavlju sa kojom prihvataju svakog ma koliko drugačiji bio....
I nema potrebe pokazivati prstom na njih... Dobro znaju šta mislim o njima....Davno sam im to rekla...

Gle ovu temu... Hmm, da izgleda ko ovaj novi, GodIsADJ :P, da slusa muziku ko jedan ovde, da je dobar u dushi ko Dager, da je na mestu kao Nekomentarisani, da je detinjast ko Boba, da je pametan ko Parkan, da ima shmeka ko KadLupimLupim, hmm, da je posvecen ko jos jedan ovde, da voli da ide na zurke ko Klik, a duhovit, sta znam, trenuRno mi niko nije tako duhovit... Seticu se jos, pa cu dodavati... :)

I da, evo sad ga videh, da ga interesuje nauchna fantastika, kao Bogarta. :bye:

Najsexy nezenje, redosled nebitan...

klosar
betmen
Bogart
dager

Prva dvojica nenormalni. Bogart ce biti divan muz puz. Dager dusica mala.

z:p

Poslednja izmena:
I da, evo sad ga videh, da ga interesuje nauchna fantastika, kao Bogarta. :bye:

Добро да му се не свиђа и још нешто што се свиђа Богарту. :P

Е, ал мене не интересује научна фантастика. Волим Стар Трек и откидам на оне идиотске Ратове Звезда као блесав, али то је отприлике то. :(

Е, ал мене не интересује научна фантастика. Волим Стар Трек и откидам на оне идиотске Ратове Звезда као блесав, али то је отприлике то. :(

Dovoljno za pocetak, ostalo bismo zajedno istrazivali! :D

(ne ti i ja, nego Mr.Mix ovih forumasha)

Back