- Poruka
- 36.307
Laku noć Duki, odoh i ja na spavanje, moram biti sveža za 15togodišnjicuNikada na vreme ne stignem, ili poranim ili zakasnim
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noć Duki, odoh i ja na spavanje, moram biti sveža za 15togodišnjicuNikada na vreme ne stignem, ili poranim ili zakasnim
![]()
Za mene onda treba da dubi na glavi.Ne hvalim se nego Tab (@Admin Sredoje ) ima običaj da za one koji pune 15 godina staža na Krstarici odigra neki njegov ples
pa jedva čekam
svečano ću se obući![]()
Koliko nam je donji limit staža za učesnike ove teme? 10 godina?
Za tebe onda neki vruć ples i striptizZa mene onda treba da dubi na glavi.![]()
Minimum 10 godina.Koliko nam je donji limit staža za učesnike ove teme? 10 godina?
isto smo forumaško godište..i ništa nam ne faliЈа имам 25 година стажа на интернету. Без мало 20 на Крсти. А радног... ?!? Убићу се ко сироче
živ li si, sećam te se iz prastarih dana...limunada i Truman zajedno slave rodjendan
Znaci, 10+ i Aktivan clanMinimum 10 godina
ziv, fala bogu... trebalo bi bar jednom godisnje da se prijavljujemo ovde da se vidi da smo jos uvek ziviživ li si, sećam te se iz prastarih dana...
To kad se osnuje penzioni fond krstarice.ziv, fala bogu... trebalo bi bar jednom godisnje da se prijavljujemo ovde da se vidi da smo jos uvek zivi
e jbg, aj sad reci do kraja, pojede me radoznalostJa sam čak mislila i nešto drugo da se ovde izvede, al bi se odmah svi rugali, tako da bolje i da ne započinjem.![]()
Istinae jbg, aj sad reci do kraja, pojede me radoznalost
komplimentaživ li si, sećam te se iz prastarih dana...
A horoskop citamo svako jutro ranom zoromBoužeee, uopšte ne delujete kao radoznalci![]()
Ne rece starih,vec prastarih...tesko nama.komplimenta![]()