gigule:
Slobodane ajde ja nešto lepo da te zamolim: ostavi ti nas na miru.
Klub vecitih apsolvenata
Pon, 08. decembar 2003 3:22
Savremenik
Molim sve zainteresovane, koji ispunjavaju ocigledan kriterijum, da pokazu koliko nas u stvari ima!
Uto, 23. decembar 2003 19:34
Zato sto postoje trenutno primarnije stvari u mom zivotu. Barem po mojoj proceni je tako. Ali, planiram da se 2004 bacim na jos tih nekoliko ispita. A sta je sa tobom?
Planiram, planiram... kao sto rekoh, u 2004-oj idem da vidim da li se secam lokacije mog fax-a. I ne sanjas koliko ti je buducnost svetla?!!!
vrstanka
Sub, 13. decembar 2003 14:50
ta sam. Apsolvirala 1995, pa sad racunaj koliko dugo sam apsolvent......
Jos malo i slavim malu maturu...
princeza_78
Čet, 18. decembar 2003 14:29
ZA SAVREMENIKA
Kolega javi se molim te na moj mail, trebaju mi hitno neke informacije. I ja sam 2 godine apsolvent pa je red da se malo raspitam!
AleksaM
Pet, 19. decembar 2003 2:09
Evo i ja dajem svoj potpis!
Vec drugu godinu sam apsolvent na visoj elektro!
Godinu i po vucem dva ispitaa koji su mi ostali da diplomiram!?
Pozdrav!!!
bekalo
Pet, 19. decembar 2003 14:38
Evo i mene definitivno ovde je moje mesto, pod tim nazivom vechiti apslolvent )Engleski jezik i knjizevnost,apsolvirala vec tako davne 2001 god.Mislim da je dovoljan ovaj opis da se uchlanim u klub )
antigona
Sub, 20. decembar 2003 4:55
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Evo prijavljujem se i ja. Apsolvent od daleke 2000."Jos" 2 ispita i diplomski.Ali jako sam lenja da ucim...
Zoja
Pon, 22. decembar 2003 12:50
Srpski jezik i knjizevnost. 1999 apsolvirala... Jezivo! Tesko da cu se tamo ikada vratiti!
Okinava
Uto, 23. decembar 2003 14:14 APSOLVENT
Nema šanse da je neko stariji apsolvent od mene.Skoro da sam napunio 15 god na jednom od beogradskih univerziteta.Što je najkomičnije nadam se da ću ga uspešno završiti.Bar se nadam i svake2-3 godine dam po jedan ispit.Ali razlozi su razni zbog čega sam to uradio.Neko može a i nemra da ih shvati i razume. Sa ove vremenske distance žao mi je što taj posao nisam odradio mnogo ranije.Pozdrav svim kolegama .
AleksaM
Pet, 26. decembar 2003 2:04
Propade klub kao i sve sto propada u ovoj nasoj drzavi!?
Sad bih voleo da mi neko kaze sta to nisam dobro i pravilno razumeo. Poslednji post od AlekseM sam citirao jer govori sam za sebe. Covek je sve objasnio u jednoj recenici. Za neupucene (a ocigledno ih je mnogo) to je SIRA POENTA moga javljanja.
Uvek je najlakse sve prebaciti na "zezanje". Savremenice, nisam ja niciji tata. Verovatno sam i veci zajebant od vecine vas ALI sa nekim stvarima se (u zivotu) ne zajebava. Vise od decenije sam proveo radeci u inostranstvu. Vratio sam se nadajuci se da su se neke stvari makar malo promenile, kad ono...zez. Nas unistava nas MENTALITET i NACIN RAZMISLJANJA koji tvoj post i tvoja ideja o klubu (MAKAR I IZ ZEZANJA) jako lepo odslikavaju. To je malo UZA poenta moga javljanja...[/b]