Savremenik
Aktivan član
- Poruka
- 1.491
Ne, reče čovek beli!
Ne znam samo u kakvom je tonu druga boja: crna ili crvena? :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš kako se kaže...kud svi Turci....krvolok:Bravo, Slobo, tako treba sa NJIMA !!! I ja sam tu svojevremeno, govorio i to radikalnije od tebe DA IH SVE TREBA POBITI, ali sam se posle predomislio, kad su me primili u taj klub, kao što se i ti nadaš da ĆE I TEBE, izgleda !!!![]()
Savremenik:Ne, reče čovek beli!![]()

limunada:Savremenik:Ne, reče čovek beli!![]()
Eh,Savremenice,nismo se dobro razumjeli...![]()
Mijenjam polovan,dobro ocuvan marlesov regal,bijeliza sareni pirotski cilim...
![]()

elendil:Uf uzbudjenja na pretek!Aktivnosti na sve strane,potrosih grdno vreme dok sam ovo procitao,posramih se sto sam ostao samo sa visom skolom,sto sam kupio samo jedan stan i tri auta,ovako jadan bez dipl.ispred svog imena i sam sa dvoje dece.Ne znam kako zivim sa Visom skolom i zasto me nikada nije povuklo da diplomiram za ovih 15ak godina.Osecam se ko Gadafi,mogo bi da budem marshal i general,a ja se zadovoljavam sa bednim pukovnikom.No,nema veze,vrednosti kojima je ovako propao,nedoskolovan i bedan stremim su drugacije prirode...
Nema nam Une ovih dana... :?Ne vredi Klarice sutra je slava mom ocu,pa sveti Jovan meni pa Srpska N.god,pa sveti Sava...Doduse ako ovo vreme potraje ja pocinjem da vozim bicikl...Vozio sam malo 2.og,nekih desetak kilometara...Sjajno,mada je malo hladnjikavo!Ne vidim mrsavljenje u perspektivi,a tek piva...klara_m:Malo na vežbe disanja, posle ovog prežderavanja![]()
klara_m:Malo na vežbe disanja, posle ovog prežderavanja![]()
limunada:Nikad nije kasno da se zdere strasno...![]()
The Edge:limunada:Nikad nije kasno da se zdere strasno...![]()
A piće...? Šta se pije? :wink: (tako strasno!)

Savremenik:Dunjevača naravno!!! 8)
joj da ovo Veca vidi!!!!Savremenik:Može i limunada, ali malo je (što reče naš Eli) ladnjikavo.![]()
gigule:neeee votka!
e tako te volim!The Edge:gigule:neeee votka!
Pa mogu da ponudim onu našu, žutu, domaću, 25-gradi...
Ne ide uz voćne napitke...
Ni miris, ni ukus...