Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hose, samo da znaš da mi ovde nekad organizujemo tzv. "okupljanje". I sad mi pade na pamet da bi mogao da nam središ da dodjemo u London. Lepo izorganizuješ prevoz, neko poslovno garantno pismo i... eto nas za tili čas. Onda se preorganizujemo u međunarodnu asocijaciju i postavimo te za počasnog predsednika. :lol:
To je samo ideja... onako čisto... :roll:

Savremenik:
Hose, samo da znaš da mi ovde nekad organizujemo tzv. "okupljanje". I sad mi pade na pamet da bi mogao da nam središ da dodjemo u London. Lepo izorganizuješ prevoz, neko poslovno garantno pismo i... eto nas za tili čas. Onda se preorganizujemo u međunarodnu asocijaciju i postavimo te za počasnog predsednika. :lol:
Jes da me prica podseca na Novogodisnju sa Tikom Shpicom,kao latinoam.sapunica ali dobro zvuvi...Sto da ne?

Savremenik:
Za ovu ideju imaš od mene piće, ma večeru, ma iskaj šta 'oćeš..... Onog trenutka kad je skliznula iz tvojih sivih ćelija prelila se u legendu!!! Upisanu zlatnim slovima u istoriji ideja!!! Klanjam se !!!!! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back