gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
sam tu 
pozz svima

pozz svima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa to svi ovde znaju.divlja-u-srcu:E, ako njega uzmete za DJ-a, naebali ste, morace te svi da naucite argentinski tango!![]()
ops: au Veco... 
ma tačno je sve... :wink:
elendil:Nova godina novi clanovi...sirimo se...brze nego grip...
AAAAAAAAAA!!!! London!!!!!!!! I TATA BI SINE!!! MISLIM NE BI SE VRAĆ'O!!!!Hose Arcadio:Caskajte vi drugari, ja zelim samo da se uclanim u klub. Dva puta obnovio apsolvenstki, poslednji put na ispit izasao prije vise od godinu dana. Pozdrav iz Londona. Necu kuciiiiiii!!! A moram!![]()
najbolja do sada, i u ovoj godini, nema šta. 
meni?Nestasna Ameba:Evo, ako moze, da i mene upisete na listu za put u London. prilicno dobro vladam engleskim jezikom, mozda bih se mogla naci nekom nasem clanu kao pomoc pri snalazenju po prestonici Velike Britanije :wink:
Jes da me prica podseca na Novogodisnju sa Tikom Shpicom,kao latinoam.sapunica ali dobro zvuvi...Sto da ne?Savremenik:Hose, samo da znaš da mi ovde nekad organizujemo tzv. "okupljanje". I sad mi pade na pamet da bi mogao da nam središ da dodjemo u London. Lepo izorganizuješ prevoz, neko poslovno garantno pismo i... eto nas za tili čas. Onda se preorganizujemo u međunarodnu asocijaciju i postavimo te za počasnog predsednika.![]()
To je samo ideja... onako čisto...![]()
Za ovu ideju imaš od mene piće, ma večeru, ma iskaj šta 'oćeš..... Onog trenutka kad je skliznula iz tvojih sivih ćelija prelila se u legendu!!! Upisanu zlatnim slovima u istoriji ideja!!! Klanjam se !!!!!Savremenik:Hose, samo da znaš da mi ovde nekad organizujemo tzv. "okupljanje". I sad mi pade na pamet da bi mogao da nam središ da dodjemo u London. Lepo izorganizuješ prevoz, neko poslovno garantno pismo i... eto nas za tili čas. Onda se preorganizujemo u međunarodnu asocijaciju i postavimo te za počasnog predsednika.![]()
To je samo ideja... onako čisto...![]()