Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad kad Gigica više nije tu, postade mrtva atmosfera... Sad bar možemo dalje da se svađamo...
nismo izabrali v.d. zamenika, sekratara za sledeću fiskalnu godina, predsednika sindikata... itd.
Stvarno, da nastavimo diskusiju, jer možda neki nas potera da se u pravu rabotu vatamo... (pišem iz fabrike, znate taj osećaj)

Au bato, ovo ovde je ko španska serija, svako je svakog počeo da j*be!!! Samo još da se nađe neki/a bogataš/ica kojeg/u je odgajila sirota baka sa velikim srcem pa da sve bude na svom mestu :!: :!: Ima li takvih :?: :!: Ja glasam, za.... Pa za ja :!: :!: Pih kakav egocentrik :lol: :lol: :lol: :lol:

klara_m:
Savremeniče, pa gde si ti, opet si se zatrpao sa svim i svačim

yes vala... kupih nov kompjuter ali evo ga stoji sa strane i gleda veterana kolegu kako se muči dok se iživljavam na tastaturi. Moram da čekam ove moje iz firme da me "umreže u administratorski sistem" :(
Radim Klarice na sve strane. Ipak malo sam češće kod kuće nego inače pa mi je to olakšanje. :roll:
Ali evo me! :D Voćka i Krvolok su me oraspoložili. Svidja mi se kako vode kampanje. Vidi se da je Jagodica neiskusna ali opasna je i ona. Samo da joj nije Zemunke... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back