Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuuu al' se vi raspisali... :shock: Ne mogu da verujem!
Nego ne znam da li ste primetili kako je Savremeni zaobisao da kaze svoju listu prioriteta! Pravi politicarski monolog! :wink: Jos ovo kao pisana rec pa mozes da procitas ponovo, a da je sve to u dahu izgovorio samo bi se bledo gledali i zamukali u glas! :lol:
Taman sam htela da vam ispricam kako je izgledao moj prvi kolokvijum al' aj' kao da vas ne davim! :roll:

3EMYHKA:
Auuuu al' se vi raspisali... :shock: Ne mogu da verujem!
Nego ne znam da li ste primetili kako je Savremeni zaobisao da kaze svoju listu prioriteta! Pravi politicarski monolog! :wink: Jos ovo kao pisana rec pa mozes da procitas ponovo, a da je sve to u dahu izgovorio samo bi se bledo gledali i zamukali u glas! :lol:
Taman sam htela da vam ispricam kako je izgledao moj prvi kolokvijum al' aj' kao da vas ne davim! :roll:

Znači mi možemo da se raspisujemo a ti ne :shock:
Pričaj nam o kolokvijumu. :)

Eh tesko zabu u vodu naterati... :D znaci kolokvijum:

Dodjem ti ja na taj dan u skolicu procitavsi jedno 2 do 2,5 puta skriptu (predmet ekonomika biznisa) uzdajuci se u dosadasnje radno iskustvo i jos uvek dobro pamcenje obzirom na godine.

Doceka me krdo mojih mladih kolega i ogromno iznenadjenje, jer do tad nisam ni videla kako knjiga moze sitno da se umanji, do imbecilnosti :shock: (prim. prev. Nisam bas sigurna da je tako umanjena skripta uopste citljiva!)

Spremili se omladinci, pa samo tako, samouvereni do neba bre! Posedamo ti mi u salu, sabili se bruka jedna, samo sto jedni drugima u krilo nismo seli... kazem ja da ce nas dusmanin razmestiti, deca mi ne veruju, satro nema sanse. I bi kako rekoh, ovaj udje, zgrane se, i... razmesti nas! :roll:

Htede i mene da posadi u prvu klupu, al se jedan kolega pobuni, otera jednu koleginicu u prvu klupu, a mene zadrza kraj sebe, jer ja kao nemam puskice!
Poce kolokvijum, dobismo pitanja (naravno da su bila imbecilna do neba, sto pitate?), krenem ja tu da vadim iz coskova u mozgu reci i recenice. Pogledam kolegu a on se ukocio, profesor ko da mu zivot zavisi od hvatanja prepisivaca, gleda u nas netremice...cinilo se da ne dise! :shock:

Minuti prolaze, moj kolegica se unezverio... i odlucim da ga ne mucim vise, sagnem se malo... pognem glavu... 8) i... krenem da mu sapucem! :wink:

I tako se zavrsi moj kolokvijum, rezultate cekamo! :lol:

Pravo da ti kažem Veco draga, nije mi baš lako :D U stvari, više volim kad: delujem iz senke 8) , nisam jedino muško u odeljenju :lol: , ma... što bi mi rekli: "nema ovde fudbala" :lol: . Ipak u jednom si 100 % u pravu - oko mene su sve predivne dame i baš me briga dal sam car ili samo slučajni prolaznik koji se eto samo malo duže zadržao u nekom virtuelnom prostoru, uspevajući da iz srca poveže niti elektronske retorike i zvučnog filma predivnih glumica i rediteljki. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back