vecavestica
Iskusan
- Poruka
- 5.601
Gigo,ti to prozivas,A???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:wink: :wink:O.K. Vecko, bice da si u pravuvecavestica:da ste sredili nebi ti osmeh bio ovakavmrvica 2:Ko kaze da mi to nismo vec sredili!![]()
![]()
vec ovakav![]()
![]()
![]()
3EMYHKA:Auuuu al' se vi raspisali... :shock: Ne mogu da verujem!
Nego ne znam da li ste primetili kako je Savremeni zaobisao da kaze svoju listu prioriteta! Pravi politicarski monolog! :wink: Jos ovo kao pisana rec pa mozes da procitas ponovo, a da je sve to u dahu izgovorio samo bi se bledo gledali i zamukali u glas!![]()
Taman sam htela da vam ispricam kako je izgledao moj prvi kolokvijum al' aj' kao da vas ne davim!![]()

vecavestica:ja se povukla zbog moguce romanse.
znas ono necu da smetam :wink:
,reci nam ko je, reci, reci, reci.............. mrvica 2:ohoho, rece deda mraz. ma lupam, ni ja gigo ne razumem. macane ovo sa romansom se pretpostavljam odnosi na tebe i
,reci nam ko je, reci, reci, reci..............
![]()
![]()

gigule:...gigule ....Zemunka ...

rekoh li ja jednom prilikom kako su sve naivne??? :wink:Savremenik:gigule:...gigule ....Zemunka ...
Haha... kako sam znao ko će prvi i šta reći.![]()
![]()
doduše, mislio sam da će i Nesi biti pomenuta ali![]()
(a pa da... govori ali da ne kažem glasno) :wink:
, ma... što bi mi rekli: "nema ovde fudbala"
. Ipak u jednom si 100 % u pravu - oko mene su sve predivne dame i baš me briga dal sam car ili samo slučajni prolaznik koji se eto samo malo duže zadržao u nekom virtuelnom prostoru, uspevajući da iz srca poveže niti elektronske retorike i zvučnog filma predivnih glumica i rediteljki. :wink: