Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hmmm... napisah malopre esej. Onda pogledah, shvatim da je andol koji sam popio pre 5 dana izgleda tek sad počeo da deluje i konačno izbrisah SVE jer na tako jednostavnu tvoju konstataciju nemam efektan iskren odgovor. Pa sad, ko prizna, pola mu se dodaje (a može i drugačije).
Naravoučenije: (pssssst, nemam pojma, ne kvari užitak)
PS: Od prošle nedelje, kancelarija mi je u... stanu! :wink: PS (naravoučenije): nadam se da ću se i dalje raspisivati. :D

klara_m:
Nisam ni sumnjala da ti se andol prazni, a i navukle su te malo, ali, imaš ti snage za dalje. Show must go on

Nekako sam danas bezvoljan da pričam o bilo kakvim "navlakama", ali tvoja pojava govori da će sneg ipak pasti pre nove godine :wink:
Pa dobro bre Klaro, umetnice i carice, nedostajala si nam. I meni si nedostajala iako, kao što i sama vidiš, oskudevam u damama ovde. 8) Ša' ima novo?

klara_m:
Ma svašta novo, zar sumnjaš, za ponešto si i ti dao idejnu podlogu.

Da li će baš pasti taj sneg za Novu Godinu :?:

Idejnu podlogu!? :D Mislim da je ovo možda događaj dana kod mene. Divna vest ako sam uspeo i mogao da ti pomognem. :D
A sneg... mrzim sve što pada tako da navijam za suvo i sunčano. Ali pošto ja važim za optimističnog pesimistu :) , onda: nadaj se najboljem - očekuj najgore. Znači, pašće! :roll:

gigule:
e nešto me preseklo...koji bre ispiti...praznici su!!!
posle praznika učimo,može?
Znaš na plafonu moje sobe, iznad kreveta, stoji A0 hamer papir na kojem piše "OD SUTRA POČINJEM DA UČIM!!!", tako da svako veče kad legnem u krevet ja bacim pogled i kažem, OK dosta zezanja od sutra učenje, ali problem je što i ujutro kad se probudim vidim isti natpis pa onda kapiram da imam još jedan dan za opuštanje :!: :!: :D 8)

Savremenik:
E pa onda se opusti Del Boy i uživaj. Otkud ti nas da se setiš posle dosta vremena? Ajd pa budi malo redovniji jer će ove devojčice ovde da me upropaste. 8)
Ne daj se :!: :!: Znaš kako ide u filmovima, pomoć stiže kad je sve gotovo :!: I veliki guverner kaže "I'll be back!" 8) Viči kad ti pomoć zatreba, moramo da im odolimo (nekako)!! :D

Savremeniče, borba je večna!!! Ali zbijmo redove!!! "Još samo malo drugovi, naši su blizo...." Ne zameri danas sam se družio sa nekim prvoborcima, spomeničarima i ostalima, ali onim pravim... Boško Buha i heroj Pinki su za njih male mace!!! Pa ako treba dovešću i njih!!! :lol: :lol: :!:

Mada mislim da su one više ko Laki!! sledi citat:
-"jel si ti nekad puco?"
-"jesam!!
-"gde?!"
-"na svadbama!"
-"pa u šta si puco?!?"
-"u vazduh!!!!!"
-"pa jesil'ga bar pogodio?!?!?"
:lol: :lol: :lol:
-"ma pusti ubiće ga Bili ko zeca!!"
a onda deda Maksa sa tandžarom KAAAAABBBUUUUMMMMM!
-"e vidiš tako se to radi, kratko ali j*bit*čno!!!"
:lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back