Savremenik
Aktivan član
- Poruka
- 1.491
Ma ko to pice jos danas pije? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zašto da ne bi možda tekilu ili još bolje absinth?! Mislim pa ima i to!! "Smrt u diskoteci - napokon deluje!!"Savremenik:Ma ko to pice jos danas pije?![]()
Pa dobro de, ne brini još si mlada, naučićeš, život jr pred tobom!!!boiva:izgleda da imam najmanje staza
postala sam apsolvent tek pre neki dan....
krvolok:Pa zar bas moras da budes u svakoj corbi mirodjijagigule:krvolok:Gigule, Gigule, ti si tako predusretljiva, ljubazna i učtiva sa svima i na svim forumima, mora i na ulazu u pijacu da se izuješ i još i noge obrišeš, a ?!?![]()
Šlihtara,misliš?
E moj Krvoloče bolje da nestanem jer je tako visoko mišljenje o meni...O bože sada se samosažaljevam...
E kako si znao ono za pijacu?
Kako ne bih znao ?!? Ti si već postala URBANA LEGENDA, i samo slušam o tebi, krajičkom uha, kad na naše pijace navrate Slovaci, kako ti i BELE BUBREGE, prodaju IZA tezge, bez puno opiranja kupca !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bices ti tu jos mnooooogooooo godina ovde, a mozda i duze. Prvo apsolvirajdel boy:Ja sam malo noviji ovde ali apsolvent od 2000 i to po drugi put!!! Pozdrav svima, i upamtite "od kolevke pa do groba najlepše je đačko (apsolventsko) doba"!! Heh!!
:shock: :? 8)
ops:
:x :wink:

boiva:izgleda da imam najmanje staza
Savremenik:boiva:izgleda da imam najmanje staza
Bolje ikad nego nikad. I dobrodosla nam! 8)
Nesi:Savremenik:boiva:izgleda da imam najmanje staza
Sto ti ne spavas sram te bilo? 8)

Savremenik:Nesi:Savremenik:boiva:izgleda da imam najmanje staza
Sto ti ne spavas sram te bilo? 8)
Ha! A sto ti nisi u trecoj?![]()
HUH mnogo me oni zezaju, ali doakaću im ja kad-tad!! U stvari uspeo sam ali na onaj fazon "dve tačke,crtica,zagrada" i ovaj nacrto!! Nego me mnogo mrzi tako!! Ali stvarno na klikove ne radi!!milutin5:Bices ti tu jos mnooooogooooo godina ovde, a mozda i duze. Prvo apsolvirajdel boy:Ja sam malo noviji ovde ali apsolvent od 2000 i to po drugi put!!! Pozdrav svima, i upamtite "od kolevke pa do groba najlepše je đačko (apsolventsko) doba"!! Heh!!![]()
![]()
![]()
:shock: :? 8)
![]()
![]()
ops:
:x :wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Hej sta je to s tobom, nemoj sad da nam ,,odapnes,, pa ko ce da peva na skupovima. Zelim ti da se brzo oporavis. Evo jedan smesak i od mene, ako nesto moze da pomogne3EMYHKA:prezivela:..... 13 dana bolnice, totalnu anesteziju, 2,5 sati operacije, sto hiljada miliona milijardi injekcija, infuzija,drenova i ostalih boducih stvari... bilo je u par momenata povuci-potegni i glavica u torbi, al sve se dobro zavrsi i sad sam na post op. i vracam sebi osmeh na lice... bice ga ne brinite... samo mi jos malo vremena treba...i daaaaaa NEDOSTAJALI STE MIIIIIIIIIIII BRE! Sve vas pozdravljam do 3 neba!![]()
drzim ti fige.3EMYHKA:prezivela:..... 13 dana bolnice, totalnu anesteziju, 2,5 sati operacije, sto hiljada miliona milijardi injekcija, infuzija,drenova i ostalih boducih stvari... bilo je u par momenata povuci-potegni i glavica u torbi, al sve se dobro zavrsi i sad sam na post op. i vracam sebi osmeh na lice... bice ga ne brinite... samo mi jos malo vremena treba...i daaaaaa NEDOSTAJALI STE MIIIIIIIIIIII BRE! Sve vas pozdravljam do 3 neba!![]()
3EMYHKA:prezivela:..... 13 dana bolnice, totalnu anesteziju, 2,5 sati operacije, sto hiljada miliona milijardi injekcija, infuzija,drenova i ostalih boducih stvari... bilo je u par momenata povuci-potegni i glavica u torbi, al sve se dobro zavrsi i sad sam na post op. i vracam sebi osmeh na lice... bice ga ne brinite... samo mi jos malo vremena treba...i daaaaaa NEDOSTAJALI STE MIIIIIIIIIIII BRE! Sve vas pozdravljam do 3 neba!![]()
Treba sacuvati duh, zar ne? :wink:3EMYHKA:Hvala svima koji misluckaju na mene... paz' sad ovo: ja sad imam izgovor za januarski (oporavak od ove zanimacije koja mi se desila je skoro 2 meseca!)... :shock: A otpusna lista sa 3 reda dijagnoze garant donose ocenu vise na sazaljenje,a?![]()
![]()
Treba sacuvati duh, zar ne? :wink:
neka,neka ,tako i treba
nego neplaniram ja da budem jos dugo apsolvent,kao ni vi jelda,hehe a ko ne radi ne treba da jede...(da nastavim)boiva:booooljeeeee vas nnnnnaaaaasllllaaaaaa!ma ustvari kud bolje vidim da ste svi dobro raspolozenineka,neka ,tako i treba
nego neplaniram ja da budem jos dugo apsolvent,kao ni vi jelda,hehe
nesi covece ,pa sto neradis,ko radi neboji se gladi,tako mi baka rece
![]()
"jer nisam pio dovoljno vitamina C".Savremenik:Moram da se pozalim: NAPALA ME GRIPCINA!"jer nisam pio dovoljno vitamina C".