gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
Ma znaš ti Savremenika...blaga narav,neće da nam se novi razbeže.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo JAVNO to iznosim....piši izveštaj Gigule!
Uf bre!gigule:Šefe baš me mučiševo JAVNO to iznosim....piši izveštaj Gigule!
Uf bre!
ajde ajde.. manje price, vise rada i optimizma
Savremenik:gigule:Šefe baš me mučiševo JAVNO to iznosim....piši izveštaj Gigule!
Uf bre!
ajde ajde.. manje price, vise rada i optimizma
![]()
*** uskoro otvaramo malo prostora za poruke povodom godisnjice postojanja kluba *** nadam se da ce biti zanimljivih izjava i lepih zelja *** 8)

baš zatoNesi:A sto mene ima dva puta?
Mislim, jeste da vredim za dvoje...:wink:
Ajd razmisli pa objavi odluku. Meni je dovoljno sto sam osnivač 8) A i za ostale dokazano aktivne pojedince imam neke predloge, ali... otom potom. Pozdrav svima! Divni ste! :wink:
sve sam razumeo! 
šta ti bre pada na pamet? Kakvo smenjivanje može samo napredovanje!3EMYHKA:I neka vam ne padne na pamet, sad posto sam onemogucena da visim na mrezi, da me smenite sa pozicije glasnogovornika!!! Vidim da se prica o polozajima pa samo da vam kazem da ja kad se fotelje dokopam nista me od iste ne odvoji...branicu je do poslednjeg daha, samo da znate! :shock: Dobrodoslica novim clanovima i clanicama!![]()
Znamo,znamo...ma ko tako junački izdrži inicijacije...lovestruck:I jos nesto, kao poslednje prijavljeni clan kluba "Vecitih", obavezujem se da cu dostojanstveno braniti zacelje nase skupine, sve dok me sa tog mesta ne smeni jubilarni 50 clan! 8)
gigule:svako ko je u spisku prošao je ritual inicijacija.
Klub ne odgovara u slučaju ako se neko od članova ne seća iste...
Zato dečko opušteno- naš si član!